Ovaj video je samo uvod u koji treba da nam skrene pažnju o osnovnim pojmovima potrebnim da bi razlučili političke, ekonomske i društvene odnose, uporedili ih sa situacijom u Srbiji i lakše oblikovali sopstveno mišljenje.
Videćete jednostavne i osnovne pojmove koji su ljudima u Srbiji nejasni, skriveni i zatajeni – nikad nisu spomenuti kroz čitavo školsko obrazovanje. Kako ćete uskoro videti ovaj jednostavni peket  informacija je ključni temelj za bilo kakvu promenu u našem drustvu i životu.

Moramo da definišemo ko smo, šta smo i gde smo, da bi mogli da odlučimo kojim putem ćemo da krenemo, prema slobodi ili prema još većem ropstvu.

Na žalost Srbija danas zaista nije suverena država. Srbija je okupirana i mi gradjani smo danas samo robovi uvezenih kvazi demokratskih zakona koji će nam objasniti i kako decu da vaspitavamo i sta smemo u bašti da zasadimo… i to u tudjoj bašti jer smo za svoju već dali hipoteku. Isti ti zakoni naizgled nam daju veću slobodu osim ako nekad neko na vlasti ne uperi prstom u nas i javno poviče da smo teroristi, korumpirani ili deo nekakve organizovane kriminalne grupe. Tada vise ne postoji sloboda niti obaveza da iko do nas samih ne dokaže da to nismo. Tada mi više nemamo nikakva prava..To su novi demokratski zakoni. Na žalost to je užasna istina ..

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

  1. […] više informacija koje su doprinele ovako bednom stanju u kome se  naša zemlja našla. Pitanje zašto je Srbija danas u dužničkom ropstvu postavljeno još 1996 godine, nažalost danas je aktuelnije nego ikad, a […]

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s