„Hajde da pričamo o vremenu. Ili tačnije – o razlozima za iznenadnu promenu vremena. Klimatske anomalije u poslednjih nekoliko godina: šta se dešava? Priroda se sveti čovečanstvu za grehe, ili je čovek počeo da igra opasnu igru sa prirodom? Možda je neko (SAD) preuzeo ulogu Stvoritelja i odlučio da eksperimentiše sa cijelom planetom?…
Dok smo mi zauzeti svojom sujetom i smatramo je glavnom u našem životu na Zemlji se dešava nešto mnogo značajnije -nešto na što nismo imali vremena da obratimo pažnju.Dozvolili smo da se desi, to što nije trebalo i sada žanjemo plodove.
Zemljotres i cunami u Japanu – prirodna katastrofa,ili sledeći, nakon Haitija, pucanj iz sistema HAARP?…“

Mnogi događaji su najavili da je zemljotres i cunami u namerno izazvan.
Čudni oblaci iznad Japana su prethodili zemljotresu…  Neobičan vir  usisava brodove u luci … Mnogi nuklearni reaktori kritično…sve ovo su pretnje skrivene grupe koja već nekoliko godina unazad pokušva da natera Japan da prihvati  kontrolu nad svojim novčanim sistem na ove  skrivene grupe  otelotvorene u MMF i Svetsku banku..

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Jedno reagovanje »

  1. rebelyell kaže:

    Ko bi znao ko upravlja vremenom.Da je Tesla živ,mislili bi da je on,ali ovako on je ostavio za sobom nacrte raznih uredjaja,mašina i oružja kojima seda eksperimentišu budale i unistavaju planetu.

    Sviđa mi se

    • Informativni video o HAARP-u ( Visoko Frekventni aktivni program proucavanja aure) novo je oruzje za modifikaciju vremena i kontrolu ljudskog uma -Star Vars- odbranbene inicijative ( SDI), odnosno zvanicno oružje američke vojske . HAARP je sposoban za stvaranje vremenskih nepogoda poput uragana i tornada i cunamijija i zemljotresa . Takođe je sposoban da za menjan raspoloženja naroda .

      Sviđa mi se

  2. @rebelyell, mnogo dalje je nauka otisla od onoga sto se danas vrti po srpskim novinama i televiziji. Proces uticanja na vreme koji danas u cudu Srbi gledaju kroz tragove koje ostavljaju avioni detaljno je opisan cak i u Wikipediji. Evo pogledajte kako se vrsi zasejavanje oblaka:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding

    Eksperimenti sa zasejavanjem uragana u Americi navodno su obustavljeni zato sto su eksperimenti bili neuspesni i to je takodje potpuno zvanicno i dostupnom za radoznale ljude koji ne veruju bas u sve stio im zvanicna TV nauka servira.
    Sta je zasejavanje oblaka:
    http://www.weatherquestions.com/What_is_cloud_seeding.htm

    Sviđa mi se

  3. Amerikanci optuzuju Ruse da zasejavanje oblaka vrse cementnim prahom, sto znaci da se KEMTREJLSI u Rusiji proizvode da bi sneg pretvorili u kisu i tako sprecili ogromne snezne padavine u Moskvi

    Sviđa mi se

  4. […] kako je izvršen napad na Japan  opet na osnovu izveštaja koji su  procureli u […]

    Sviđa mi se

  5. […] како је извршен напад на Јапан  опет на основу извештаја који су  процурели у […]

    Sviđa mi se

  6. […] HAARP – KO UPAVLJA VREMENOM. ***********************************  The Red Planet’s 12-mile-high “dust devil” may hold clues to scientific theories expressed in the hit film “Melancholia” where the Earth is threatened by an unknown extraterrestrial phenomenon. […]

    Sviđa mi se

  7. […] HAARP – KO UPAVLJA VREMENOM […]

    Sviđa mi se

  8. […] .HAARP – KO UPAVLJA VREMENOM. […]

    Sviđa mi se

  9. BELEŽNICA kaže:

    […] HAARP – KO UPAVLJA VREMENOM […]

    Sviđa mi se

Postavi komentar