Nano – Plazma Grejalica

Inteligentna tehnologija grejanja – grejni sistem koji se koristi u Plazma grejalicama je kombinacija grejača koji je ekskluzivna aplikacija nano tehnologije i stakla pogodnog za okruženje. Ovaj sistem je stvoren na principu prirodnog izvora toplote, sunca. Tačnije, karakteristike i dužina talasa su isti kod sunčevih talasa i Plazma grejalica. Drugim rečima, način grejanja sunca je simuliran u laboratorijskim uslovima i adaptiran u Plazma grejalicama. Kompletan spektar sunčeve svetlosti sadrži vidljive i nevidljive zrake. Vidljivi zraci su crvenih,
narandžastih, žutih, zelenih, indigo, plavih i ljubičastih boja, poznatih kao dugine boje.
Nevidljivi zraci su ultra ljubičasti, X-zraci, gama, kosmički, microwave, longwave, electrical wave i infracrveni. Elektromagnetni talasi između vidljive svetlosti i mikro-talasa se nazivaju infracrveni talasi. Talasna dužina infracrvenih talasa je od 0,73 do 1.000 mikrona. Talasne dužine bližih, srednjih i tamnih infracrvenih zraka su 0,76 do 1,5 mikrona, 1,5 do 4 mikrona i 4 do 1.000 mikrona
pribižno.

Dual Ag+ i Neo C++ grejači – grejna tehnologija iza naziva Nano Plazma grejalica je zasnovana na fundamentalnom razvoju tehnologije manje potrošnje struje nakon većeg zagrevanja. Koriščenje srebra ili karbona na staklu je srž novih grejača. U ovom sistemu, DIR zraci se stvaraju na površini stakla i staklo se samo po sebi greje kao prirodan rezultat rezonance srebrnih molekula. Nakon zagrevanja površine stakla do određene temperature potrošnja električne energije se minimalizuje ali količina toplote koja se oslobađa ka okruženju zadržava optimalni nivo. Senzori za temperaturu i ravnomeran nivo radijacije srebrnih molekula su izvor te optimalizacije. Dual Ag+ grejači konvertuju električnu energiju u toplotu u odnosu od 100% što je mnogo efikasnije nego kog klasičnih grejalica.

Isothermal Heat Bath – radijacija: Infracrveni zraci stvaraju radijaciju ili je šire od lokalizovanih izvora. Prodornost: Za razliku od vidljvog svetla, infra crveni zraci mogu duboko prodreti kroz kožu i potkožne slojeve od 3.75 do 7 cm.
Rezonanca: Infracrveni zraci prirodno stvaraju toplotu uzrokovanu brzim trenjem telesnih molekula. Tamni infra crveni zraci (DIR) su locirani iza vidljivog dela sprektruma i imaju veću dužinu talasa (10-1000 μm). Oni su efikasniji. Nasuprot njima, oni koji imaju manju dužinu talasa(1,5-10 μm) nazivaju se Infracrveni zraci. DIR talasi imaju veću efikasnost u stvaranju toplote. Apsporbuju je jednostavno od objekata i organizama. Tačnije, oni imaju veću rezonancu što vodi do efektivnijeg vibriranja organskih molekula i rezultira boljim stvaranjem toplote. Površina lako reflektuje kraće zrake kao što su infracrveni, s tim što su oni slabiji u grejanju objekata i tela. Oni greju samo radnu površinu, grejnim molekulima koji nose veliku energiju, što je zastareli način grejanja. To je isto kao i grejanje plamenom vatre. Međutim, DIR zraci prodiru u telo i stvaraju energiju unutar njega, ne na površini. To je takođe primaran razlog efektivnog grejanja sunca.

Proizvodi zdravi po okolinu – sve Nano plazma grejalice su u skladu sa evropskim standardima i proizvode se korišćenjem naprednih zdravih komponenti koje su zdrave po okolinu I tehnološki naprednije u odnosu na ostale. Time što su DIR zraci identični sa sa sunčevim zrnima oni ne nose nikakav rizik od požara ili trovanja. Zahvaljujući Ag+ tehnologiji, kiseonik ne sagoreva tokom ciklusa grejanja i vazduh se ne menja tako da ne dolazi do glavobolja. Plazma grejalice su higijenske i antibakterijske, sprečavaju stvaranje bakterija, vlage i prašine na proizvodu i u grejnom okruženju. Plazma grejalice nemaju ograničen životni period za svoje grejače. Šta više, nikakva posebna nega ili periodična održavanja nisu potrebna da bi se očuvao radni vek grejalice ili da bi se poboljšale karakteristike.

Dual AG+ grejači – Plazma grejači imaju nevidljivi grejni element. Staklo samo po sebi je grejna jedinica sa srebrnim molekulima u sebi. Zahvaljujući nano tehnologiji grejači rade unutar jedinice bez bilo kakvog gubitka i električna energija se pretvara u toplotu sa 99.9% efikasnosti. Neo C++ grejači – Neo C++ je unikatan način relativno tankih karbonskih vlakana na staklenoj grejnoj podlozi kada se zahteva ograničena temperature površine. Zdravo je, prihtvatljivo i dizajnirano za Vaš komfor. Termički izolacione grejalice za kupatilo – Upoređujući sa drugim električnim uređajima, Plazma grejalice stvaraju jedinstvenu toplotu u grejnom okruženju. Toplota se stvara u širokoj staklenoj površini i oslobađa pod uglom od 180° osiguravajući podjednaku distribuciju toplote bez gubitaka. Kako toplota nije direktna kao u infra crvenim grejalicama ne samo da toplotu dobijaju objekti ispred nje već i objekti u okolini. Proces grejanja nikada nije bio tako efikasan i lak …

Inteligento grejanje – Plazma grejalice koriste sve manje energije što je njen rad duži, održavajući temperaturu površine stabilnom po zadatom temperaturnom intervalu. Zahvaljujući integrisanom graničniku površinske temeperature i tehnologiji srebrnih jona, potrošnja električne energije je niža u poređenju sa drugim električnim grejalicama. Modovi programiranja – Za različita očekivanja kupaca tu su grejalice različitih snaga grejanja sa LED ekranima. Postoje 4 različita programa gde je snaga prilagođena nivoima 1,2,3 i max.

Sleep Mode (logičko programiranje) – Za komfor kupaca u grejalice sa LED ekranom je integrisan auto shut-down sleep mode. Logičko programiranje može biti podešavano u bilo kom nivou snage od 1-9 časova i grejalica će se automatski ugasiti kada se zadati period završi.

Daljinsko upravljanje – Ergonomski daljinski upravljač zajedno sa baterijama se isporučuje uz proizvod sa svrhom da se njime određuje nivo snage i da se akriviraju logička programiranja.

Zaštita od pregrevanja – Sistem za zaštitu od pregrevanja se nalazi na električnom kolu grejalice sa ciljem da spreči neočekivane kvarove ili nezgode. U ovom slučaju staklena površina nikada neće preći zadatu temperature i stvoriti bilo kakav rizik.

Lako i brzo postavljanje – Vaša plazma grejalica za svoje povezivanje ne zahteva nikakve izvore gasa, vode ili spoljašnje izvore. Dizajnirane su za jednostavno i lako montiranje.

Zidne plazma grejalice se montiraju korišćenjem zidnih nosača. Nema potrebe ni za kakvim dodatnim naporima ili opremom. Električna utičnica je dovoljna da Vaša grejalica počne sa radom.

LED ekran – Sa LED ekranom, lako možete saznati koju operaciju Vaša grejalica obavlja, kada će se zaustaviti ili koliko treba sačekati da bi je mogli očistiti. Sedmosegmentni LED ekran pokazuje nivo snage (program) i pomaže korisniku da kontroliše sleep mode. Ovo je takođe i ekran za prikazivanje indikatora opasnosti.

Indikatori grejalice (2 nivoa) – Površina grejalice, čak i kada se isključi, ostaje vruća neko vreme. Dva nivoa upozorenja biće vodič korisnicima za sigurno rukovanje. Indikator H je lako vidljiv na ekranu za upozorenja i pokazuje Vam da je površina još vruća a h pokazuje da površina nije dovoljno hladna za sigurno rukovanje. Jednostavno sačekajte i dopustite da plazma grejalica dozvoli sigurno dodirivanje isključivanjem indikatora h.

Touch«kontrole (kontrole na dodir) – Nema potrebe za dugmićima i daljinskim, jednostavno upravljajte dodirom i podešavajte parametre grejanja. Glatka staklena površina je otpornana sve ogrebotine, otiske prstiju i prašinu. Plazma grejalicama se upravlja odvojenim dodirnim tačkama tako da se nivoi snage mogu lako regulisati. Centralno postavljene kontrole na dodir maksimalno olakšavaju upravljanje i lak pristup.

LCD ekran – Lepota i funkcionalnost su usklađeni iza nove generacije LCD ekrana koji su podržani sa višejezičkim programerom. Prvi dodir će Vam prikazati spoj iskustva i tehnologije. Kontrola temperature – Nova generacija Nano tehnologije daje veliku jednostavnost i stabilnost dok nudi brojne kontrolne opcije. Da li želite da zagrejete okolinu na određenu temperaturu? Jednostavno daljinskim upravljačem dođite do željenje temperature.

Osveteljenost – LED ekrani imaju jednostavne linije i brojne alternative boja koje će refleksijom na zidu učiniti da se osećaćete ugodnije i mirnije dok se grejete. LRP, dugoročno programiranje – LCD modeli sa kontrolama osetljivim na temperature su opremljeni sa funkcijom dugoročng programiranja dozvoljavajući Vam da zagrejete prostor bilo kada tokom nedelje. Plazma grejalice se mogu programirati za automatski rad i isključivanje bilo kog dana, u bilo koje vreme i bilo kom vremenskom periodu i u bilo kom nivou snage.

Nano plazma grejalice ne nude samo kvalitet već i up-to-date tehnologiju sa potpunom sigurnošću. ArtTouch, palete boja na staklenoj površini – Staklene površine mogu biti kombinovane sa umetničkim panelima da bi zadovoljile Vaš ukus i po tome su jedinstvene. Ako se Vaše želje za bojom menjaju, ne brinite, možete kombinovati okvire od nerđajućeg čelika ili aluminijuma sa opcionalnim bojama.

Multimatch, kombinovanje oblika – Dizajn Nano grejalica je proširen na kružni, horizontalni i vertikalni. Vi možete kombinovati modele po Vašoj želji osiguravajući lepotu i funkcionalnost. CoolTouch – Sigurnost je glavna karakteristika za sve Nano grejalice. Plazma grejalice imaju četvorostruku toplotnu izolaciju da bi obezbedili siguran dodir na bokovima čak i tokom maksimalne zagrejanosti. Bez obzira na temperaturu na staklenoj površini, zahvaljujući odličnoj izolaciji bokovi su sigurni za dodir.

Samostalna upotreba – Nano oseća Vaše potrebe i stvara alternativna rešenja nudeći slobodu u rešavanju Vaših različitih yahteva. Mi smo unapredili umetnički dizajn i tehnološke karakteristike da bi stvorili modele za individualnu upotrebu. Svaki element Piedo serije može biti iskorišćen individualno u bilo kom prostoru i tako Vam daje slobodu promene mesta. PosiStop, podešavanje u raznim pozicijama – Komfor je proširen različitim tipovima montiranja i pozicioniranja. Ako želite direktno grejanje i povećanje performansi u višim instalacijama, kreativni i jednostavni dodaci će Vam pomoći da to i postignete.

Montiranje na plafon – Nano nudi maksimum komfora sa najvišim performansama u svim opcijama, u svim tipovima i veličinama u zidnom ili plafonskom montiranju pritom zauzimajući minimum prostora. Potpuno ste slobodni u izboru mesta za montiranje grejalice, bilo to na zidu ili na plafonu. Vaše je samo da odlučite gde želite da je vidite…

Posisense, senzori za pad – U slučaju prevrtanja ili slučajnog pada, Posisense isključuje napon električne energije i obezbeđuje dodatnu sigurnost. To je potpuna zaštita od električnih oštećenja i oštećenja prilikom pregrevanja. Sigurnost je prioritet broj jedan! Buzzer – Audio signal pomaže Vam da pratite instrukcije, programska podešavanja, promene i signale upozorenja.
GlasSense, sensor za lom stakla – U slučaju nezgode i loma stakla grejne površine, senzor isključuje dovod električne energije i sprečava bilo kakvu potencijalnu povredu.
Ručno prenošenje – Samostalni modeli se mogu prenositi u bilo koji prostor koji želite da zagrejete i mogu biti pozicionirani pomeranjem tela na točkićima. Možete direktno okrenuti grejnu površinu u bilo kom pravcu i tako maksimalno povećati efikasnost.

FM Radio – MP3 – FM tuner i MP3 plejer mogu biti ugrađeni u plazma grejalice stvarajući vizuelni i audio spoj. Grejalicu I FM radio možete koristiti odvojeno ili istovremeno. Sve za Vašu udobnost!

Karakteristike

 • Nano – Plazma Grejalica
 • Model: Bagnallo MM
 • Snaga: 200 W
 • Dimenzije: duž.: 1200mm, vis.: 400mm, dub.: 40mm
 • Displej
 • Za grejanje prostorija od 20 do 25 m2
 • Ergonomski daljinski upravljač
 • Mogućnost programiranja uključivanja grejalice
 • Podešavanje programa grejanja: Antifriz, Ekonomični, Komfor, Super toplo
 • Apsolutno neškodljiva po zdravlje
 • Ekološki prihvatljiva
 • Garancija: 24 meseci

Ova grejalica  je već u ponidi na trzištu Srbije. Ima različitih modela od  200-2000W električne energije za grejanje prostora od 20-25 kvm.. Suština je u tome da se električna energija koristi samo kao inicijalna energija, da bi  zagrejala staklo. Ako bi je zamenili energijom sunca onda bi dobili potpuno besplatano grejanje. To je prikazano u video prezentaciji koji je u nastavku

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s