У емисији Студија Б, „Агапе“, ижeњер електротехнике Горан Марјановић објашњава Теслине идеје и генијална открића како теоријски тако и кроз потврду у својим експериментима и радовима.

Можда је најбоље да се одмакх каже шта сам Тесла каже да је Његово највеће откриће, насупрот обртном магнетном пољу што научна јавност сматра као Теслино највеће откриће, међутим сам Тесла каже:

„Имао сам велику срећу да откријем нове и запањујуће феномене какви су обртно магнетно поље, светљење бежичне вакумске цеви и многе друге ефекте високих фреквенција који су задивили свет. Али оно што ме је импресионирало као лепше од било чега другог, је откриће СТАЦИОНАРНИХ ТАЛАСА које сам начинио 1899-те године, а које је показало, да цела Планета на којој живимо, упркос својој непојмљивој величини, може бити натерана да одговара треперењем на најтиши шапат људског гласа.“

In this award-winning, feature length, two-hour broadcast-quality Documentary you will learn about the latest developments in the field of Free and Zero Point Energy from Tesla to Dennis Lee. Hosted by Bill Jenkins, formerly of ABC Radio, this comprehensive documentary features physicists and inventors who are challenging orthodox science to bring this non-polluting technology forward despite ridicule and suppression. See actual working prototypes that defy classical physics including phenomenal experiments in anti-gravity and the transmutation of metals.

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

  1. […] Ниkoлa Тесла да цела Планета може бити натерана да одгов… […]

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s