Autor: Ljiljana Tatić

Nekad se neki deo realnosti nametne sa posebnom silinom, nezaobilazan je i u duši ga doživljavamo kao nešto kolosalno, kao kulminaciju velike istorijske  drame. To može biti iluzija ili istina, ali bitno je da se u duši taj deo realnosti doživljava kao užareni centar koji je nezaobilazan. Takav nezaobilazni centar je danas osećanje da se oko nas, u sobi u kojoj sedimo i u svetu u kome živimo, dešava nešto neizrecivo opasno, i da je možda već kasno da promenimo pravac kretanja. Svaka racionalna politička analiza vodi ka zaključku da svet ide ka opštem trećem svetskom ratu.

Za one neobaveštene treći svetski rat je uveliko počeo: Anglo-američka Imperija je neprekidno u ratu u raznim delovima sveta, naoružava se intenzivnije nego ikad; njena dominacija je dovedena u pitanje prvi put za poslednjih četiri stotine godina, a kako kažu istoričari, nijedna Imperija do sada nije dobrovoljno prihvatila gubitak dominacije. Kad ovome dodamo oružje  kojim ova Imperija raspolaže, eto objašnjenja za to opsesivno osećanje da smo na ivici vojne kataklizme. Unazad gledano, i kao metafora ove tragedije, stoje izgradnja i upotreba atomske bombe. Sad izgleda da su tada ljudi stupili na stazu bez povratka. I pošto je istorija puna misterija, kao za inat, u ovakvom trenutku se cela Civilizacija iskazuje maltene kao dijabolična zavera protiv života: nepovratno su zagađeni vazduh i voda, presušuju izvori energije, probušen je ozonski omotač, prave se eksperimenti za genetske modifikacije ljudi, a o kataklizmi više ne govore „zanesenjaci“ i „budale“ nego naučnici i eksperti.

Zemljotres  u Novom Madridu, koji je 21.02.2012 protresao devet država SAD-a  je neposredni povod za ovu priču. Kampanja kojom je najavljen ovaj zemljotres počela je prošle godine. Tom kampanjom je  kontaminirana američka javnost širenjem dezinformacija da se „jednom u 500 godina“ dešavaju poplave na reci Misisipi u Novom Madridu koje mogu ugroziti bezbednost i egzistenciju ljudi.

Iskoristiću primer ovog scenarija za  Novi Madrid da ukažem na prikrivene ratne operacije koje se već duže vreme sprovode. One  počinju tako što se prvo HAARP -Teslinom naprednom tehnologijom izazivaju poplave, zatim ide medijska najava da će te poplave  biti praćene  zemljotresom i onda će uslediti „nuklearna opasnost“ (zbog 15 nuklearnih reaktora koji se nalaze u ovom delu Amerike). To će biti izgovor za masovne evakuacije u logore FEMA koji su proteklih godina izgradjeni takođe na tlu Amerike i koji za sada zvrje prazni a ljudima nikako nije jasno koja je svrha njihovog postojanja. Svrha njihovog postojanja je očigledno usmerena protiv građana i ona će biti ispunjena onog trenutka kada građani svojim nezadovoljstvom i masovnijim protestima ugroze Imperiju. A to se upravo dešava širom Amerike

Ovi navodi  su otkriveni i višestruko potvrđeni u izvestajima bezbednosnih agencija kao što su MI6, CIA, FSB i Japanske Bezbednosne policije.

Oni koji planiraju specijalne akcije praćene upravo ovim zemljotresom  u Americi su isti oni koji su kreirali i dirigovali  zemljotres, cunami i nuklearnu katastrofu u Japanu. Napad na Japan je delo dugoročnog planiranja. Kako?

Evo kako je izvršen napad na Japan  opet na osnovu izveštaja koji su  procureli u javnost:

„Kofer u kome je specijalni nuklearni uređaj donet je, morskim putem, do udaljenog ostrva u arhipelagu Okinava pre nego što je ribarskim brodom prenet na  Kjušu i predat  grupi koja  je  to oružje potom  kolima prenela na imanje u Hinode, Tokio koje je u vlasništvu bivšeg japanskog premijera Iasuhiro Nakasone. Odatle je kofer odnet u Chosen Soren ( iz Severne Koreje)  sa sedištem u Tokiju a zatim prenet na podvodni (takozvani drilingship), specijalni brod  za bušenja u dubinama okeana koji se zove Chikiumaru, (prema izvestaju vhistlerblovera). Ovaj kofer, mini nulearna bomba, je potom smešten u rupu duboku 10km koju je brod izbušio blizu obale Japana. Tu je bomba i eksplodirala, tako da je aktivirala zemljotres i cunami. Naknadni „nuklearni udes“ koji se desio u Fukushimi je sabotaža koja je trebalo da obezbedi pokriće za  radioaktivno zračenje koje se pojavilo posle eksplozije ove bombe“.

Spojimo sad stravične scene u kojima je nestalo hiljade života sa ovom  morbidnom pričom. Ostali smo bez daha.

Put istraživanja ovog zločina  vodi pravo do Džordža Buša seniora i njegove mafijaške bande, kao i do američkog senatora J. Rokfelera. Ako američki narod, ali i narod širom sveta, želi da spreči veću tragediju od one koja se bezmalo u direktnom TV prenosu, dogodila Japanu, oni bi zaista morali da uhapse ove i druge kriminalce u Vašingtonu.

Ono što je takođe danas jasno je da postoji poprilična konfuzija i poremećaj u najvišim redovima moći na Zapadu, naročito unutar Evropske Unije. Znaci ekstremne napetosti i visokog nivoa finansijskog sukoba (rata) vide se na sve strane.. Za održavanje tog stanja napetosti zadužene su, izmedju ostalih i nekakve agencije za procenu rizika koje, svako malo, dramatično objavljuju pad rejtinga banaka i država, što ljude dodatno uznemirava. Ali istovremeno niko se ne pita zašto te izveštaje daju  iste one agencije koje su do pre samo nekoliko godina, po potrebi, napumpavale rejting državama, bankama i kompanijama, vlasnicima bezvrednih obveznica i drugih takozvanih TOKSICNIH hartija i tako dovele do stihijske emisije  novca deleći kredite i šakom i kapom.  Naravno sve je to bilo bez pokrića pa je  2009. godine moralo da dovede do prskanja finansijskog balona  a svet u krizu najvećih razmera. Iza tih agencija stoji ista družina koja je danas zadužena za svetsku monetarnu politiku ili u prevodu, za emitovanje  FIAT -lažnog novca. Svaka objava ovih agencija ima za cilj da unese paniku ili izvrši pritisak ili uceni  neku banku, kompaniju ili državu.

Što se tiče finansijske krize, nju prate još mnoga čudna dešavanja. Sve nacije sveta duguju bankarskom kartelu koji je u prilici da, prko FED-a, neprestano, bez ikakvog pokrića štampa novac i nudi ga u vidu kredita svim državama. Sada se u svetu vodi bitka između tih štampača takozvanog FIAT (lažnog) novca  i pobunjenika, pristalica nove valute koja bi imala čvrstu podlogu i vrednost, koja bi bila NEKREDITNI NOVAC.    Osim novca bez pokrić a u opticaju su i hartije od vrednosti koje su takodje bez pokrica.  Izdavane su namenski,  FIAT kratkoročne obveznice, takozvani fjučersi, ugovora o  kratkoročnoj prodaji robe koji su nastelovani tako da se vremenski  poklope sa povećanjem margina u zahtevima. Pad cena roba i kasnije ponovo povećanjanje dovodi  do toga da   Fiat manipulatori zarade nezamislive svote novca na pomoću ovih papira. Jedan „primerak“ takvog manipulatora je i u Srbiji dobro poznati Dzordz Soroš

„Ubistvo“  Bin Ladena i strah od odmazde od najvišeg  nivoa Al CIAda je samo jedan primer zastrašivanja i ucena(psiholoski rat). Ovoj „smrti“ je prethodila Vikileaks priča o planiranom nuklearnom terorizmu od strane Al CIAda. Drugim rečima, Imperija starog svetskog poretka više i ne brine da li su njihove lažne priče  vidljive i obelodanjenjene za ostatak sveta, oni naprotiv sada  otvoreno svim protivnicima prete nuklearnim crnim pošiljkama (koferima). Igra reči Al Caida i Al CIAda nije slučajna. To je samo još jedan u nizu, primer  tajnog jezika simbola kojim se deo ove kriminalne grupe služi. Da je Al Caida ogranak CIA to danas niko i ne spori, a SAD  su nedavno priznale da su preko svojih službi Mosada i CIA, vrbovale, obučavale i plaćale teroriste da ubijaju iranske naučnike.

„Anonimous“ grupa je izvela prošle godine elektronski  napad na kreditne kartice  onlajn potrošača iz Sonijeve baze podataka. Tom prilikom je  uzet novac sa njihovih računa, koji takođe ima poreklo takozvanog Fiat folklora. Ova grupa je napala i internet infrastrukturu bivšeg egipatskog predsednika Hosni Mubaraka, a kasnije je nastavila sajber rat napadjuci sve strukture  Imperije.. Imperija pokušava da uyvrati udarac uvođenjem zakona  SOPA i sličnih koji imaju za cilj kontrolu i cenzuru interneta preko koga će uskoro, ako uspeju,  biti uspostavljen kompletni platni sistem i kontrola finansija svakog pojedinca na planeti.

Toyota Motor Corporation je zadnjih nekoliko godina takođe pod intenzivnim napadima od strane Imperije. Ti napadi su deo plana uništavanja japanske privrede koja je postala velika pretnja Americi. Oni su počeli  užurbanim uspostavljanjem regulatorskih mera protiv Toyote u SAD. Onda je cunami doprineo da se zatvore ključni poslovi Toyote i Kine u Japanu. Sada je japanska vlada pod vođstvom Naoto Kana (izgovara se „ne može“ na japanskom) donela odluku da ce snabdevanje električnom energijom njihovim fabrikama u Nagoja hub biti prekinuto.
Razlog za ove napade na Toyotu jednostavno receno:  iznuđivanje.

Zbog čega se ovo IZNUDJIVANJE dešava japanskoj kompaniji Toyota? To je deo ratne strategije opet ove jedne te iste skrivene grupe koja već nekoliko godina unazad pokušva da natera Japan da prihvati  kontrolu nad svojim novčani sistem kroz programe  FED-a,  MMF-a i Svetske banke..

Pre više godina Toyota je dobila velike sume novca od strane FED-a ,  odbora kriminalnog sindikata Federalnih rezervi i njihovih japanskih marioneta,  radi izgradnje industrijske infrastrukture. Toyota je uzela gooomilu tog FIAT novca i postavila niz banaka. Sada FED-eralci, očajnički žele da zadrže svoje lažne operacije pumpanja novca  pa idu još dalje, pokušavaju da iscede svaki mogući dolar iz Toyote koja je  odbila da dalje plaća dugove. Eto to je razlog ovih monstruoznih ucena i pritisaka od strane FED bande i sve  prema  izvorima japanske obaveštajne policije. Imperija pokušava natera Tozotu da poveća zaduživanje kod ove  kriminalne štamparije.

Najbolji način da se zaustave gnusni  planovi Imperije, na žalost nije izvodljiv jer bi trebalo uhapsiti kreatore a oni sede u Vašingtonu DC, zaštićenoj ex-teritoriji (suverenoj teritoriji) koja ne pripada Americi i na kojoj ne važe zakoni SAD-a. Postoje još dve takve teritorije, centar Londona koji ne pripada gradu već je takođe država u državi i naravno treći centar je Vatikan. Građani SAD-a nisu danas samo žrtve laznih poplava i zemljotresa zato što su počeli da se bune i zato što tonu u krizu pa im treba odvratiti pažnju. Oni su decenijama unazad pokusni kunići na kojima su vođe imperije (koja je ustoličena na ova tri prestola) isprobabali oružja nove tehnologije kao što su Kemtrejlsi, Morgiloni, GMO, otrovne vakcine, Tornada, plazma itd. Vašington DC je  svetski vojno bezbednoni centar u kome se proizvode ratovi, London je  ekonomci centar , a Vatikan je duhovni centar ove imperije. Amerika danas nije zemlja slobodnih ljudi. Ona tone u fašizam. Čak nema ni svoju valutu. Njena vlada je nad-vlada koja brine svetsku brigu. To je danas svima postalo jasno.

Ovih dana će se sastati lideri najvećih svetskih banaka da bi se dogovori kako i šta treba promeniti u svetkom finansijskom sistemu. Međutim postoji sumnja da se i oni sastaju pod pritiskom ali ne Imperije već kontrabande koja ne priznaje njihove zakone a kojoj  ljudi širom sveta masovno daju podršku. Ima još jedna grupa koja bi da uspostavi pravila za novi globalni poredak. Ta grupa sebe naziva Tamno Bratstvo. Oni  takođe koriste nuklearnu ucenu i prete da „unište svet“ ako se njihov novi finansijski sistem uskoro ne najavi.  Oni su deo kontrabande. Da li su dobri ili loši momci vreme će pokazati. Za sada je koliko vidimo, hapšenje ovih 1% ljudi  koji vode Imperiju, nemoguće. Preostaje samo da se javnost naširoko obaveštava o njihovim  bolesnim teroristickim planovima. i da se kontrabanda što više omasovi. Neki ljudi bezuspešno pokušavaju godinama i decenijama da upozore ostatak sveta ali mislim da je sad ipak došlo vreme kada većina shvata podlu nameru ove male kriminalne grupe koja na žalost iz tri nedodirljiva centra, iz Vašingtona bezbednosno, iz Londona finansijski a iz Vatikana duhovno upravlja svetom danas.

Međutim, na osnovu ovih informacija koje svakodnevno postaju dostupne širokom krugu običnih ljudi širom sveta, verujem da će krajnji rezultat ipak biti mir u svetu. Neki  stvarno misle da će se svet ove godine završiti, ali ja verujem da to nije istina, svet je spreman da se ponovo rodi. Svetski mir, kraj siromaštva, kraj uništavanja životne sredine i puštanje u rad novih tehnologija   uslediće ubrzo posle objavljivanja novog finansijskog sistema. Novo zlatno doba je spremno da počne. Treba to podržati

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Jedno reagovanje »

  1. […] Novo zlatno doba je spremno da počne, a za neobaveštene: treći svetski rat je uveliko u toku. […]

    Sviđa mi se

  2. […] Novo zlatno doba je spremno da počne, a za neobaveštene: treći svetski rat je uveliko u toku. […]

    Sviđa mi se

  3. […] Novo zlatno doba je spremno da počne, a za neobaveštene: treći svetski rat je uveliko u toku […]

    Sviđa mi se

  4. […] Novo zlatno doba je spremno da počne, a za neobaveštene: treći svetski rat je uveliko u toku,, […]

    Sviđa mi se

  5. LillyTatic kaže:

    Reblogged this on BELEŽNICA and commented:

    Ono što je takođe danas jasno je da postoji poprilična konfuzija i poremećaj u najvišim redovima moći na Zapadu, naročito unutar Evropske Unije. Znaci ekstremne napetosti i visokog nivoa finansijskog sukoba (rata) vide se na sve strane.. Za održavanje tog stanja napetosti zadužene su, izmedju ostalih i nekakve agencije za procenu rizika koje, svako malo, dramatično objavljuju pad rejtinga banaka i država, što ljude dodatno uznemirava. Ali istovremeno niko se ne pita zašto te izveštaje daju iste one agencije koje su do pre samo nekoliko godina, po potrebi, napumpavale rejting državama, bankama i kompanijama, vlasnicima bezvrednih obveznica i drugih takozvanih TOKSICNIH hartija i tako dovele do stihijske emisije novca deleći kredite i šakom i kapom. Naravno sve je to bilo bez pokrića pa je 2009. godine moralo da dovede do prskanja finansijskog balona a svet u krizu najvećih razmera. Iza tih agencija stoji ista družina koja je danas zadužena za svetsku monetarnu politiku ili u prevodu, za emitovanje FIAT -lažnog novca. Svaka objava ovih agencija ima za cilj da unese paniku ili izvrši pritisak ili uceni neku banku, kompaniju ili državu.

    Sviđa mi se

  6. […] ..Novo zlatno doba je spremno da počne, a za neobaveštene: treći svetski rat je uveliko u toku […]

    Sviđa mi se

  7. […] .Novo zlatno doba je spremno da počne, a za neobaveštene: treći svetski rat je uveliko u toku.. […]

    Sviđa mi se

  8. SVE RECENO I SVE STOJI… BRAVO

    Sviđa se 1 person

Postavi komentar