Dr F. Karach, učesnik na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, izneo je metodu neobičnog jednostavnog načina lečenja ljudskog tela, i to pomoću suncokretovog ulja. Rezultati ovog postupka lečenja izazivaju čuđenje i sumnju, svako se može uveriti u verodostojnost njegovih dokaza i iskušati delovanje na sopstvenom telu.

Više je nego začudjujuće da su ovim neškodljivim biološkim metodom lečenja postignuti takvi uspesi u lečenju i izlečenju bolesti bez hirurških zahvata i uzimanja lekova, koji često izazivaju štetne propratne pojave. Temeljno je načelo ovog lečenja veoma jednostavno: ispiranje (mućkanje) ulja u ustima, a sam organizam preuzima dalji postupak samoizlečenja. Na taj način je moguće istovremeno lečiti ćelije, tkiva i organe, zato što se ovim postupkom sprečava uništenje mikroflore i razaranja organizma. Bez zdrave mikroflore ljudski vek je upola kraći, jer čovek bi mogao da doživi starost od 140 do 150 godina. Ovim se metodom leči niz bolesti.

Postupak:

Najmanje jedna čajna, a najviše jedna kašika suncokretovog ulja mućka se zatvorenih usta, ispirajući i provlačeći između zuba, bez žurbe i truda oko 15 do 20 minuta. Ulje se ni u kom slučaju ne sme progutati. Ispljunuta tečnost je bela kao mleko, a ako je još žuta, ispiranje je bilo prekratko. Nakon toga, usta se moraju više puta isprati vodom, a četkicom valja isprati zube. Ispljunuta tečnost vrlo otrovna (slikovito rečeno), zato bi se umivaonik trebao dobro isprati.

U ispljunutoj tečnosti nalazi se velika količina štetnih bakterija i drugih štetnih materija i toksina. Važno je napomenuti da se ovim postupkom ispiranja pojačava izmena materija u organizmu, tako da se uspostavlja trajno ozdravljenje. Najuočljiviji je učinak u učvršćivanju klimavih zuba, a zubi postaju i vidljivo beli. Najbolje je započeti ispiranje ujutru pre jela. Da bi se proces lečenja ubrzao, postupak se može ponoviti tri puta na dan pre jela i na prazan stomak. Time je izlečenje brže i delotvornije. Lečenje traje toliko dugo dok se organizmu ne vrati pređašnja snaga, svežina i miran san. Nakon buđenja ne sme imati umora ni telo ni psiha osobe, a podočnjaci moraju nestati. Moraju se pojaviti zdrava glad, dobar san i neometana sposobnost pamćenja.
Na početku se mogu pojaviti znakovi pređašnje bolesti, što je kod bolesnika koji boluje od više bolesti moguće. Pogotovo se taj osećaj javlja kada osoba ima više žarišnih upala, koje aktiviraju jedna drugu, a koje bi bez lečenja uzrokovale tešku bolest ili smrt. Zato i ne postoji razlog da se prekine ovo lečenje ako bi se i pojavila povišena telesna temperatura. Eventualno pogoršanje je samo dobar znak da se telo počelo oporavljati i da bolest nestaje.

Zapravo, lečenje je uspešno samo za vreme ispiranja usta uljem, a koliko često na dan valja ponoviti postupak, zavisi o bolesnikovu osećaju. Akutne bolesti se ovom metodom leče dva do četiri dana, a hronične ponekad do jedne godine.

Darko Gobac

Lečenje uljem

Metoda lečenja ovde izneta potiče iz tradicionalne medicine Indijske zvane Aiur-VEDA, a stara je preko 5000 godina. Metoda je krajnje jednostavna za primenu, a redovna primena donosi izvanredne rezultate.
Jedan od zagovornika te metode je Dr.F. Karach. Prenosimo objašnjenje prema njegovim uputstvima.

Iz referata Dr F. Karach-a, učesnika na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, o neobičnom načinu liječenja, uz pomoć sesamovog ili suncokretovo ulja.
Rezultati ovog postupka lečenja izazivaju čuđenje i sumnju, no nakon preispitivanja i sopstvene provere delovanja, može se svako uveriti u veliku moć lečenja ove jednostavne metode.

Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno, naime, svakodnevnim ispiranjem (mućkanjem) ulja u usnoj šupljini, odstranjuju se otrovne materije (ama) iz tela, usled čega raste imunitet i organizam je sposoban da se sam izbori protiv bolesti, bez uzimanja medikamenata koji, previše često, imaju vrlo nepoželjne nuspojave.

Ova metoda dala je odlične rezultate kod raznih bolesti.

Postupak:

Minimalno jedna čajna, a maksimalno jedna supena kasika sesamovog, suncokretovog ili maslinovog ulja, se uzme u usta i mučka u usnoj šupljini, prevlačeći ulje između zubiju, bez žurbe, 15-20 min.

Ulje se ne sme ni u kom slučaju progutati!

Ispljunuta tečnost mora biti bela kao mleko. U slučaju da je žute boje, to znači da ste prekratko zadržali ulje u ustima, pa produžite mućkanje. Nakon ispljuvavanja ulja, usta se moraju dobro isprati toplom vodom, i oprati zube sa četkicom i pastom za zube.

U ispljunutoj tečnosti nalazi se velika količina toksina, i štetnih bakterija. Dobro je napomenuti, da se ovim postupkom pojačava izmena materija u organizmu a imuni sistem raste, što dovodi do trajnog izlečenja. Jedan od najupadljivijih učinaka je učvršćenje klimavih zuba (paradentoza), a zubi postaju i vidljivo beli. Sa ispiranjem je najbolje započeti ujutro pre jela. Ako želite da ubrza proces izlečenja, postupak možete ponoviti 3x dnevno, i to pre jela, sa praznim želucem.

Terapija traje toliko dugo, dok se organizmu vrati pređašnja snaga, svežina i miran san. Nakon buđenja, morate se osećati odmoreni i fizički i psihički, te puni energije, a otečeni podočnjaci moraju nestati. Zdrava glad i povećana sposobnost pamćenja, normalna su pojava.

Na početku se mogu pojaviti simptomi pređašnje bolesti, ili povišena telesna temperatura, što je znak da se telo čisti i da je proces samo izlečenja počeo, tako da u takvim slučajevima nemojte prekidati terapiju.

Za izlečenje ovom metodom, kod akutnih bolesti potrebno je 2-4 dana, a kod hroničnih, ponekad, i do jedne godine.

Uljna terapija – Prema ajurvedi i dr Karači iz Ukrajine

Dr Karač u Ukrajini sprovodi jednostavnu i delotvornu metodu detoksifikacije i ozdravljenja čovečjeg organizma pomoću suncokretovog ulja.

Dr Karach je i sam bio teško bolestan, 15 je godina patio od hronične bolesti krvnih zrnaca, a izlečio se za vreme jednog jakog akutnog napada artroze. Zbog bolova je morao ležati, a izlečio se nakon samo tri dana.

Ulje „isisava“ različite mikroorganizme i otrove iz krvi kroz usnu sluznicu. Terapijski postupak se sastoji od grgljanja i mućkanja ulja u ustima. Na ulje se vežu štetne materije, a kada se ulje ispljune nakon 5-10 minuta, ti otrovi odlaze iz tela. Dužina života zavisi o zdravlju mikroflore, a ona biva napadana od štetnih materija.

Terapija deluje i preventivno, sprečava nastanak tumora i kancerogenih procesa i zaustavlja u početnom stadijumu. Služi i za otklanjanje opšte slabosti, obamrlosti, bolesti živaca, želudačnih tegoba, bolesti pluća i jetre te poremećaja spavanja.
Prednost terapije je u jednostavnosti, beznačajnoj ceni i izostanku štetnih nuspojava. Može se sprovoditi kroz duže vremensko razdoblje.

Primena:

Upotrebite ulje od suncokreta ili od sesama, koje je hladno ceđeno i nerafinisano, ujutro natašte (pre doručka). Uzmite supenu kašiku ulja u usta i premeće i mućkajte ga po ustima. Svakodnevno to radite 15 do 20 minuta, za to se vreme u ustima izlučuje puno sline i ulje se postepeno razgrađuje. Ulje prihvata (usisava) otrove iz krvi, te zbog toga treba na kraju ispljunuti sadržaj usta. Pod mikroskopom bi se videli u takvom ulju mikrobi u prvom stepenu razvoja. Žuto ulje na kraju tretmana mora biti bleđe, gotovo belo i ređe. Nakon što ste ispljunuli, isperite usnu duplju vodom, a možete i oprati zube (zbog eventualnog zadaha).
Ovim postupkom leči i paradentitis, te se zubi učvršćuju u zubno meso i zubno meso prestaje krvariti.

Terapiju upotrebljavajte kao preventivu i kao kurativu. U danima kad ste umorni, slabe koncentracije ili neispavani. Iskustvo pokazuje da mnoge akutne bolesti nestaju začuđujuće brzo, nakon nekoliko dana terapije. Hronična oboljenja zahtevaju dužu primenu terapije. Na početku primene terapije moguće je kratkotrajno pogoršanje stanja – pogotovo ako je neko bolestan od više bolesti istovremeno. Moguća je i povišena temperatura u početku. Takvo privremeno pogoršanje stanja je dobar znak da se bolest povlači.

Radiestezijski dodatak: mućkanjem suncokretovog ulja nakon 2.5 min ulje se veže sa pljuvačkom posle 4,5 min ulazi u krv, a za 10 min unosi kiseonik i izbacuje štetne materije iz organizma.
Čudo od leka je jeftino, na dohvat ruke i može se jednostavno i lako primenjivati.

„Iz svog iskustva znam da mnoge osobe ne podnose mućkanje i grgljanje uljem te mnogi, čim ga uzmu u usta odmah ga ispljunu. I za ovo sam, nakon dugogodišnjeg ispitivanja pronašao rešenje. Ako se u 1-2 kašike ulja, koje uzimamo u usta za mućkanje, osim kako sam naveo 1-2 kapi tamjana ulja, doda i 10-20 kapi soka od sveže isceđenog limuna, ulje dobije neku svežinu i prekrasan ukus tako da ga telo ne odbacuje. Svi koji su ovako postupili nisu više imali problema sa odbojnošću.

Dodavanje i drugih ulja

Osim što preporučujem da se u ulje koje mućkama doda 1-2 kapi tamjana ulja, treba da dodate i nedeljno 2 puta po 5-10 kapi ulja od drugih lekovitih biljaka, zavisno o kojoj se bolesti ili smetnjama radi. Ovde navodim ulja od lekovitih biljaka i kod kojih bolesti i smetnji ona pojačavaju lekovita delovanja suncokretova ulja:
Arnika – pojačava izbacivanje otrova iz tela
Neven – neguje i održava sve sluznice
Gospina trava – deluje na živce tako da se lakše ide kroz noć i dan
Egipatska kamilica – pojačava otpornost protiv raznih infekcija
Kim / kumin – pozitivno deluje kod problema sa hormonima
Anis – oslobađa sve disajne puteve od nepoželjne i nagomilane sluzi
Lavanda – smiruje živce i neverovatno opušta telo i psihu
Paprena metvica – naročito povoljno deluje kod osoba koje su naklonjene glavobolji
Ruzmarin – aktivira, oživljava i pojačava cirkulaciju krvi

Leči herpes, rane i ekceme u ustima

Kao što sam već spomenuo, ulje pokupi u usnoj duplji viruse, bakterije i gljivice. Osim toga ono jača i neguje zubno meso a pojačava se i cirkulacija krvi što je za čitav organizam veoma korisno i neophodno. Tako biva i sa svom usnom šupljinom. Sve eventualne rane, ekcemi, herpes i slično nestaju iz usta i na usnama. Isto tako sluznica u usnoj duplji ojača i postaje otporna te bilo kakve rane, ekcemi i sl se više ne pojavljuju. Želim da ovde izričito navesti da sam imao nekoliko pacijenata koji su godinama imali upale u ustima i herpes, medicina im nije mogla pomoći, ali samo nakon nekoliko nedelja upotrebe ulja na način kako sam opisao, usta su bila zdrava ai herpes je nestao.

Preporučujem ovu metodu starima i mladima, bolesnima i zdravima. Učinite i vi to. Bolje danas nego sutra. Bićete iznenađeni njenom lekovitošću. “
————-

Thanx to Neven (galaksija)

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

  1. Anonimni kaže:

    Koje suncokreta ulje Ono za kuvanje

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s