„Poštovani gospodine Malagurski,

Zahvaljujemo Vam na poverenju koje ste ukazali kompaniji Telenor pozivom da učestvujemo u prikupljanju finansijskih sredstava za realizaciju vašeg filmskog projekta.

U skladu sa strategijom kompanije i unapred definisanim prioritetima delovanja, kojih smo dužni da se pridržavamo, u mogućnosti da odobravamo vrlo limitiran broj SMS brojeva za doniranje finansijske pomoći u izuzetnim slučajevima, pre svega u cilju sistemskog rešavanja problema na nacionalnom nivou i saniranja posledica elementarnih nepogoda, kojima je ugrožen veliki broj građana. Stoga, na našu žalost, nećemo moći da izađemo u susret Vašoj molbi.

Želimo vam puno uspeha u daljem radu na projektu i nadamo se da ćemo imati još prilika da ostvarimo saradnju, na obostrano zadovoljstvo.

S poštovanjem,

Telenor fondacija“

Moj odgovor njima:

„Poštovani Telenor fondacija,

Zahvaljujem na pozitivnom odgovoru i raduje me što se moj projekat uklapa u Vaše ciljeve.

Naime, naveli ste da odobravate SMS brojeve za doniranje finansijske pomoći pre svega u cilju sistemskog rešavanja problema na nacionalnom nivou, a filmski projekat „Težina lanaca 2“ se upravo bavi time. To je centralna i jedina tema ovog filma.

Složićete se, saniranje posledica lošeg političkog i ekonomskog vođenja države je izuzetno bitno, ali je važno ulagati u istraživanje i otkrivanje uzroka problema u našoj državi. Lečimo uzroke, a ne posledice – to je moto ovog istraživačkog dokumentarca. Telenor, kao korporacija čiji zaposleni sigurno ne odbijaju projekte o kojima se nisu prethodno ni raspitali, je kompanija koju veoma cenim i izuzetno mi je drago što po ovom pitanju isto razmišljamo i delujemo. Cenim i što razmišljate „outside the box“ i što činite i više nego neke druge korporacije koje se u svom humanitarnom/PR delovanju isključivo bave saniranjem posledica elementarnih nepogoda, jer se na prirodne katastrofe ne može uticati, a na ljudske, hvala Bogu, može.

Očekujem dalje instrukcije kako bismo mogli da konkretizujemo našu saradnju na ostvarivanju zajedničkog cilja i stojim Vam na raspolaganju za sve dalje informacije u vezi ovog izuzetno vašnog projekta za našu državu i naše građane.

Radujem se daljoj saradnji.

Srdačan pozdrav,

Boris Malagurski“

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s