Српска планина Ртањ центар је ванземаљског живота и оностраних појава у целом свету, оцена је водећег америчког удружења љубитеља ванземаљаца и НЛО објеката као и светског конгреса УФО-лога одржаног у Балтимору прошлог месеца.
Према мишљењу љубитеља натприродних појава из САД-а, Ртањ већ деценијама обилује појавама које се не могу објаснити а не искљућује се ни могућност да је Србија многим водећим државама и војним силама Европе и света протеклих година била интересантне управо због Ртња.
Подсетимо, Ртањ је планина која се налази у источној Србији, око 200 километара од Београда, надомак Бољевца. Припада Карпатским планинама, а највиши врх Шиљак (1565 м.) представља природни феномен крашког рељефа. Северна страна планине прекривена је шумама и пашњацима, обрасла аутохтоним биљним врстама и обилује изворима питке воде. На врху Шиљак налази се од 1932. године капелица која је данас у рушевинама.
Прича о злату и драгуљима у утроби планине, а која је вероватно везана и за легенду о дворцу чаробњака који је по предању постојао на овом месту и био висок колико и данашња планина, у коме је чувано огромно благо, донела је много невоље овој природној лепотици. Неуморни и неумољиви трагачи за златом у неколико наврата су динамитом разрушили капелицу посвећену Светом Ђорђу на врху планине, коју је свом мужу Јулијусу Минху, бившем власнику рудника на Ртњу, подигла супруга Грета.У близини се налази и Сокобања, која се убраја у ред најзначајнијих бањских центара у Србији.
Оно што је ипак најинтересантније у причи о Ртњу јесу паранормалне појаве које су осим сведока у Србији током претходних година па и деценија забележили и светски медији.Тако су се на и око ове српске планинске лепотице појављивале Летеће кугле, авиони се нису видели на радару док су надлетали Ртањ, овде се налазе и јединствене биљке у свету, бројна јонизујућа и електромагнетна зрачења, а нарочито је интригантан правилан пирамидални облик планине, који није забележен ни на једној другој планини у целом свету. Бројна НЛО удружења и агенције из целог света желеле су у претходном периоду да на Ртњу поставе истраживачке центре али држава Србија то није дозвољавала. И чувени аутор СФ литературе, легендарни сер Артур Кларк, писац романа „Одисеја у свемиру 2010“ написао је пре десетак година да Ртањ није планина, већ да се испод крије пирамида, најстарија творевина највероватније ванземаљске цивилизације.
Да Ртањ крије многе тајне уверен је и уфолог аматер, Никола Нинковић из Ваљева који за Правду каже да се сваке године на овој планини бележе чудна дешавања и да је лако могуће да ће већ за коју годину Ртањ бити познатије место мистике у свету од енглеског Стоунхенџа.
-Постоје бројна сведочења па и фотографије неидентификованих летећих објеката изнад Ртња као и светлећих лопти које се изненада појављују и нестају. Такође су сви они који су били на врху Ртња причали да су осетили снажну енергију која им је прожимала цело тело а многи су чули и гласове на непознатом језику. Да ли је ова планина заиста ванземаљска пирамида, центра за контакт бића са других планета са земљанима или нешто треће тек Србија није ни свесна колики поседује природни феномен на својој територији, каже Нинковић. С. Миловановић, Правда

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

4 responses »

 1. sejn kaže:

  sranje…to nema veze sa istinom,ne lazite narod

  Sviđa mi se

 2. Wojciech kaže:

  Imao sam kao bivši planinar dva uspona na Rtanj.
  Jedan noćni, i jedan dnevni.
  Lepo je, ali osim mirisa Rtanjskog čaja i prelepe panorame nisam video ništa neobično.
  Poznato mi je sve to što si napisao…
  Pozdrav! 🙂

  Sviđa mi se

  • LillyTatic kaže:

   za jedinstvene biljke mogu da potvrdim. Svetske farmaceutske kuce otkupljuju bez provere sve sto stize iz okoline Rtnja jer ima visestrukio jaci sadrzaj i ekstrakt nego iste biljke iz drugih delova sveta. neZa neobicne pojave mozete pitati mestane, oni najbolje znaju

   Sviđa mi se

 3. Anonimno kaže:

  * Ovo piše spasen i isceljen Isusom * Šta bi,šta bi ? * Dešava se,imate,desilo se i prihvatili ste * Reach out,in you Jesus * Kada sam bio spreman da otpremim ovo napisano,kaže mi nečiji glas : “ Ti ne znaš ništa o ljubavi “ * Ne znam gde sam,nisam ovde,a nisam ni tamo * Odem do ogledala,pogledam se,i vidim,potpuno tu sam,okrenem se i odem radostan * Isus je ljubav * “ I tako znaj,da je Gospod,Bog tvoj,pravi Bog,verni Bog,koji drži zavet i milost iskazuje do u hiljadu kolena onima,koji ga ljube i drže zapovesti njegove “ * Ljubav oduzima zlo,daje ti radost i dobrotu,ljubav oduzima mržnju,gnev i bes,ispunjava te Duhom Svetim,ljubav oduzima nemir i okrutnost,daje ti nežnost,sreću,mir i sigurnost * Kad u sebe prihvataš ovakav zalogaj,prihvataš osobu što te ostaviti neće nikada,prihvataš ljubav živoga Boga * U svima proslavi se ti Isuse *

  – Psalm 103,136 and 138 –

  Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s