Полиаморфна антена мења психу особе на следећи начин: пријемом енергија преко полиаморфа, уобичајени енергетски сигнали човековог нервног система се мењају, па у организму долази до појаве тзв. „белог шума“ или ако вам је разумљивије – енергетског несклада. Енергетски импулси долазе и одлазе без утврђеног реда и смисла, па организам није у стању да разликује праве, од лажних импулса. Уколико ово потраје дуже време, може доћи до појаве већег броја тежих болести, које ће се развити у складу са особеностима организма жртве.

BELEŽNICA

Полиаморфне антене (скраћено: полиаморфи) представљају пријемне антене енергија, чије фреквенције имају искључиво негативно дејство по човека. Оне се тек условно могу сматрати живим бићима, јер су највећим делом сачињене од полиаморфне пластике, обогаћене једном врстом екстремно отпорних бактерија, које могу опстати – у по човека, немогућим условима живота.
Рекли смо да су у питању полиаморфни организми, па да то мало појаснимо, наиме, полиаморфни организми су тек имитација живота и имају улогу антена за пријем енергија одређених фреквенција, које без њих не би ни могле деловати на човека. Да би се дејство тих енергија испољило, неопходно је у тело убацити антене-пријемнике.

Свака полиаморфна антена урађена је на одређеној фреквенцији, па у зависности од тога које се дејство жели постићи, прави се и „коктел“ од полиаморфа. Ове антене саме по себи немају активно дејство, већ творе врсту конкавног кишобрана, ка коме се енергија одређених фреквенција усмерава и скупља, чиме производи жељени ефекат…

View original post 3.105 more words

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s