Čečenija – zgrada gorela 29 sati i nije pala  a  u Svetskom trgovinskom centru, zgrada broj 7 je pala sama od sebe,  7 sati posle rusenja kula bliznakinja ?

Na najvišoj zgradi u Čečeniji, luksuznom hotelu,  3. aprila 2013. je izbio pozar koji je trajao  29 sati pre nego što su ga konačno ugasili.Zgrada je potpuno uništena, ali nije pala. To otvara mnoga pitanja o tome kako se Svetski trgovinski centar zgrada br.7  srušila na 9.11.2001, sa samo malim požarom na nekoliko spratova. Gledajući fotografije snimljene u  Čečeniji  i upoređujući ga sa VTC 7 fotografijama snimljenim na 9.11.2001. vidimo dve vrlo. različite situacije. Na prvoj fotografiji vidimo veliki deo zgrade zahvacen vatrom koja kao da gori vec neko vreme. Na drugoj, ne vidimo skoro nikakvu vatru. Ipak, zgrada sa malo ili bez vatre srušila na brzinu slobodnim padom u sopstveni otisak posle samo 7 sati malog i nikakvog pozara. 29 sati je gorela  zgrada u Čečeniji i nakon sto je pozar ugasen zgrada i dalje stoji. Ovo bi trebalo da  podigne neka interesantna pitanja o tome zašto je zgrada VTC 7 tako brzo pala, ili čak i zašto je pala uopšte.

Chechnya Luxury Hotel. goreo 29 sati.

WTC 7 je goreo  skoro 7 sati . Najveći požari su bili ugašeni kada je zgrada kolabirala
Američka vlada je odbila da odgovori ili ponovo istraži ovo pitanje.

http://youtu.be/Zv7BImVvEyk

Video u prilogu prikazuje poređenje između onoga što nam je teceno i onoga što možemo da vidimo našim sopstvenim očima .

Svetski trgovinski centar, zgrada br.7 srušila se nakon što je oštećena u požaru , ali kolaps veoma liči na kontrolisano rušenje. Pogledajte obavezno video prilog.

A comparison between what we are told and what we can see, with our own eyes. World Trade Center 7 collapsed after having been damaged by fire and falling debris, but the collapse looks very much like a controlled demolition.

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s