Nedodjija

Eko patrioti imaju interesantan stav (cak i po cenu da plasim neke ljude)….

Када се изузме добар део популације, који је захваљујући свом неразмишљању, готово лежеран у односу на оно што му се догађа, а и кад понешто примети брже-боље отрчи у неосновану веру и наду да ће „бити боље“, преостала колико-толико свесна мањина у сизифовском послу демократаске борбе против демократски насталих чудовишта, међу којима се посебно издваја ГМО-пројекат, све више почиње да се пита има ли уопште излаза из све агресивнијег наступа и потеза које против живота и јестества (природе) повлаче скоро све владе света.
Укратко: брину и то не толико неосновано, колико узалудно, за сам опстанак људског рода, којем се перфидно, али упорно укидају све нормалне слободе, па и слобода да бира шта ће јести, како и чиме бити лечен итд.

Иако не спадам у класичне утешитеље који теше нереалним надама и причама, ипак ћу написати пар утешних…

Pogledaj originalni članak 256 more words

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Postavi komentar