Чињеница да је Издаја договорена већ унапред јесте стварни одговор на питање зашто се ко придружио партизанима иако нису били у рату против Нацизма нити су били антифашисти! Тврдњу Рибентроповог врхунског обавештајца на Балкану да је “Тито је био наше оруђе” – устврђује и чињеница да је Титов циљ био доиста циљ Нациста: на конгресу у Загребу, пре него што је дошао у Србију, Тито је удахнуио живот КПЈ усмеривши је ка једном једином циљу – ка “уништењу Југославије”! Али исто као што је његов стварни циљ био уствари уништење Србије – био је то циљ и нацистичког Берлина! И доследно том стварном Титовом циљу – 10. априла, 1941. – југословенски комунисти – исто као Усташе, исто као Загреб, исто као Хрватски народ – јавно су изразили добродошлицу Нацизму зато што је циљ такозваних “југословенских комуниста” – био циљ нацистичког Берлина! Зато су тајни берлински кругови од почетка до завршетка рата обезбеђивали Тита – без обзира какав ће бити коначни исход рата! Лажна тумачења уместо Истине, Лаж уместо Историје, Забрана Истина, Забрана Слободе, расистички холокауст истребљења Срба и Србије… Издаја смишљена за контролу будућности – стигла је крвава и у наше дане: зар Титоизам није рехабилитација Усташтва? Али… то за сада остаје непитано и непојмљено… Зато се Макдауелово Ускрснуће Сведочанства Истине мора схватити као светачки позив:

Хајде млађи!

На Нирнбершком суђењу Нацистима, Рибентропов врхунски обавештајац на Балкану, Бернард Емскотер (Bernard Emskotter) изјавио је “Тито је био наше оруђе”! Вест је објављена 6. јуна, 1946. у “Чикаго Трибјун” (“Chicago Tribune”)a 12. јуна, 1946. у “Њујорк Ивнинг Сан” (“The New York Evening Sun”).

View original post 4.444 more words

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s