Otkkriveni su i objavljeni dosijei nemačkih tajnih službi u kojima se vidi da nemci odlično znaju da su Kosovo zaposele kriminalne grupe čija su pretežna zanimanja, ubistva, teror i krijumčarenje opojnih sredstava. Kada pregledate ove sadržaje možete sami sebi dati odgovor zašto Nemačka traži od Srbije da se odrekne svoje suverene teritorije i prizna na kriminalu zasnovanu „državu“ Kosovo

ЕЦСД (Европски Центар Српске Дијаспоре) su ОБЈАВИЛИ БНД ОРИГИНАЛЕ И ПОЗВАЛИ ВИКИЛИКС  

25. децембрa 2010 обелодањени су и oбјављени оригинални документи немачке обавештајне службе – БНД, немачког Института за европску политику и Министарства одбране Републике Немачке који су класификовани под „поверљиво“ и „тајно“.  ЕЦСД је упутио званични допис и позив порталу Викиликс да објаве све информације којима располажу, а које су везане за Србију, односно, Косово.

Документи који су објављени су Извештај БНД-а о Косову и Студија о сектору безбедности на Западном Балкану ИЕП-а и Министарства одбране Републике Немачке, а датирају из 2005. и 2007. године и пружају тајне и поверљиве информације БНД-а о криминалним активностима и мафијашким клановима шиптарских лидера, као и њиховим личним везама и везама ОВК са страним обавештајним службама.

Ови документи су пре пар година у јавности заташкани деловањем БНД-а кроз негирање аутентичности истих, пласирањем дезинформације да оригинални документ Извештаја БНД-а о Косову из 2005. године садржи 67. страна, уместо 25, што је резултирало успешно спроведеном акцијом уклањања ових докумената са интернета.

Међутим, специјализовани портал који се бави оваквим документима – Викиликс, накнадно је објавио преписке и писане претње највиших званичника БНД-а упућене тиму овог портала и другим медијима у току акције уклањања докумената са интернета, што, како портал Викиликс, али и лично сам Жулијан Асанж у неколико ауторских текстова, истиче као јасан доказ да је реч о оригиналним документима.

Ови документи су били успешно уклоњени са интернета деловањем немачке обавештајне службе БНД, али их је портал Викиликс недавно опет објавио, те их овде чинимо доступним јавности са циљем стављања истих у фокус због актуелног извештаја Савета Европе и европског известиоца Дика Мартија.

ЕЦСД су данас упутили званични допис тиму Викиликс са захтевом и молбом да објаве све дипломатске депеше, преписке и документе везане за Косово, односно, Србију, америчку амбасаду у Београду и Приштини, за ОВК и за Хашима Тачија, којима располажу, а са циљем потпунијег расветљавања улоге иностраних и домаћих фактора у деловању шиптарских терориста и у стварању лажне нарко-државе Косово.

БНД Извештај о Косову из 2005. године (VS – Vertraulich – Amtlich geheimhalten / confidential – keep secret officialy)

ИЕП (БНД) Извештај о Косову из 2007. године (Secret)

Претње упућене од стране званичника БНД-а (пример)

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

  1. Lilly Tatic kaže:

    Reblogged this on .

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s