Да би истина могла победити мора се знати шта је истина без које нам нема животног просперитета а шта је лаж која нас чини робовима, доводи до на сам руб пропасти, апокалипсе која прети да уништи свет.
Лаж је да Америком влада демократија, истина је да њом влада прекривена диктатура новца владара из сенке, неколико најбогатијих фамилија света које су се докопале на различите а претежно нелегалне начине до преко 80% процената свеукупног капитала света којег користе за узурпацију власи како у самој Америци тако и широм света, подижући и рушећи владе где год им то одговара у спровођењу неоколонијализма, такозваног новог светског поретка са циљем стварањa своје светске владе. При том су им свака средства прихватљива од лажи до напада под туђим заставама, од крвопролића до геноцида и трговине насилно отетим органима да би их трпали под лажним заставама свом одабраном противнику у чизме и пред светом лажно приказали оправданост својих војних интервенција како би опљачкали ни криве ни дужне земље и наметнули своје послушне марионете, вазале преко којих би владали покореним народима и учврсћивали своју власт како би кренули у даље ратне походе под заставом лажне демократије.

Dobro dosli na Internet prezentaciju srpske dijaspore

ЗАШТО ЈЕ СВЕТ ОВАКАВ КАКАВ ЈЕСТЕ, ЛАТЕНТНОНА РУБУ ПРОПАСТИ?

Докле ће свет трпети шачицу узурпатора САД да угрожавају светски мир ради својих личних интереса!?

Аутор
Дuшan Нонковић

Докле ће свет трпети шачицу узурпатора САД да угрожавају светски мир ради својих личних интереса!?
Шачица људи САД , неколико фамилија, је у Америци узурпирало власт капиталом својих предака који потиче из корупцијских извора, ратова, лажи и превара па и геноцида, да би под лажном заставом демократије ширили фашизам. При томе им свесрдно помаже Енглеска која је постала светска империја захваљујући пљачки својих капетана по светским морима пресвлачећи се у гусаре по споразуму са својом краљицом Викторијом како би поправила стање у државној каси.

У то време, после Колумбовог откривања Америке, Шпанија је била најјача поморска сила.
Тада далеко слабија Енглеска флота је вребала бродове шпанаца натоварених златом и скупоценом робом, при повратку из Америке, да би их под гусарском заставом напала…

View original post 6.975 more words

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

  1. nikolaos1946 kaže:

    Moje je ubeđenje da Amerikom vlada tehno-menadžerski sloj, koji u svojim rukama ima sisteme za monitoring mrežno-centrične populacije, kontroliše bazu obaveštajnih podataka u Juti, podseduje najsavremenije sisteme analizu prikupljenih i struktuiranih baza podataka i sistem za simulaciju svetskih zbivanja. Tzv „vladari iz senke” mogu biti njihovi finansijeri, korisnici analiza koje se proveravaju kroz simulaciju i faktor za „cover up” pokrivanje stvarnih struktura koje vuku konce u kreiranju slike savremenog sveta. Pročitajte šta piše Džejms Bamford u tekstu „Tajni rat”, o tome kako je sva tehnološka i informatička vlast u rukama komandanta Sajber komande SAD Aleksandra (Velikog) Kejta. Da li čovek koji poseduje sve tajne sveta služi nekome, ili taj „neko” se nalazi u njegovoj službi?
    Pitanje je koliko i kako ko gleda na „snovdenov efekat”, šta izvlači kao pouku i koliko duboko i široko je njegovo poznavanje problematike. Priča o „vladarima iz senke” je „ханг оут” operacija za zamazivanje očiju, kao i „Protokoli cionskih mudraca” i druge priče za laku noć.

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s