Лондонски ,,Индипендент“ преко целе насловне стане објављује чланак о проналаску најстарије цивилизације у Европи.

Према писању листа, та цивилизација је 2.000 година старија од Стоунхенџа у Великој Британији. Установљено је да испод поља и градова у Немачкој, Аустрији, Чешкој и Словачкој постоји мрежа од више од 150 огромних храмова, изграђених пре 7.000 година, односно око 300 година пре сличних храмова у Месопотамији, преноси BBS.

Лист наводи да ће то откриће из темеља променити постојећа схватања о каменом добу у Европи, пошто се до сада сматрало да се монументална архитектура пре Европе развила у Месопотамији и Египту, пише лист.“

Није тешко погодити да је та најстарија цивилизација – Словени, односно Лужички Срби, који и су и данас најближии генетски сродници Балканским Србима.

Share this:

СРПСКА ИСТОРИЈА

Револуционарно археолошко откриће

СликаИстина која полако излази на видело, а коју ,,цивилизирани Европљани“ по сваку цену желе да сакрију, је – да је цела Европа настала на рушевинама прастаре словенске (српске) цивилизације.

Дрезден у Немачкој, откопано праисториско словенско насеље у центру града.

Лондонски ,,Индипендент“ преко целе насловне стане објављује чланак о проналаску најстарије цивилизације у Европи.

Према писању листа, та цивилизација је 2.000 година старија од Стоунхенџа у Великој Британији. Установљено је да испод поља и градова у Немачкој, Аустрији, Чешкој и Словачкој постоји мрежа од више од 150 огромних храмова, изграђених пре 7.000 година, односно око 300 година пре сличних храмова у Месопотамији, преноси BBS.

Лист наводи да ће то откриће из темеља променити постојећа схватања о каменом добу у Европи, пошто се до сада сматрало да се монументална архитектура пре Европе развила у Месопотамији и Египту, пише лист.“

Није тешко погодити да је та најстарија цивилизација – Словени, односно Лужички Срби…

View original post 16 more words

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

  1. KZV VALJEVO kaže:

    Dok naši zvaničnici o tome ne progovore, Evropa će zdušno zatrpavati tragove… Taj
    postupak nije dobar ni za Evropu, ali – ima li ona duhovne prefinjenosti i misaonih vrhova koji omogućuju da se to shvati?!

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s