PostHeaderIcon

todor

Jedna jako zanimljiva stvar koja ne da mi je legla,nego onako 100% sa njom se slažem od 1974. godine.Prosto, ja osećam kao istinu.Mislim da u svakom organizmu postoji stalna produkcija malignih ćelija, koje se tako proizvode kao i neke druge stvari.I da postoje,naravno,bela krvna zrnca,za koja,svi znamo,koji to stalno jedu.Znači,jure za njima i uništavaju ih.Pojava malignih obolenja je vezana za nedostatak aktivnosti ili nedostatak broja belih krvnih zrnaca,koja te ćelije proždiru,uništavaju,čiste,znači “čistač“ otkaže u jednom trenutku neke opšte slabosti organizma ili,što je verovatnije,pada imunitet zbog nečega i jedan višak tih ćelija,defektnih,nećemo sada reći ni malignih,one su sada defektne ćelije,mutirane,ostaju slobodne,žive,ne budu pojedene dovoljno brzo i efikasno,i počinju da bujaju,da se “gnezde“.Prema toj šemi,sve je u belim krvnim zrncima i ne samo u količini i njihovoj snazi,nego i u njihovoj vitalnosti.Ja sam govorio o tome i nisam nigde video da se piše.Nije bitna količina belih krvnih zrnaca,bitna je njihova vitalnost,njihova snaga.Znači,bela krvna zrnca bi trebalo da budu u savršeno dobrom stanju,da bi čistila organizam,da bi se borila.Bele krvne ćelije,jednostavno,čiste krv,čiste organizam,sve našta naiđu,a što ne valja,ona sve to lepo unište.Njih mora da bude količinski dovoljno.

Todoxin bi trebalo, i tajna Todoxina bi trebalo da je u tome,da on deluje na vitalnost krvi,na vitalnost krvnih tela i na vitalnost samih belih krvnih ćelija i njihovu sposobnost da rade efikasno.To je toliko jednostavna priča i toliko je jednostavna šema.

Bele ćelije su stvarane i da bi čistile krv od toksina,i od proteina,i od svih patogenih mikroorganizama,i sve lutalice-kancer ćelijepo organizmu,i svaki organizam prizvodi svakako i đubre.Bele ćelije,leukociti,sve to ne mogu da rade i nemogu da budu dovoljno efikasne.Kancer će da cveta.Da li će taj kancer biti stvoren nekom infekcijom ili produkcijom kancerogenim antitelima.Bitno je,znači raditi na zdravlju krvi.To je upravo ono što radi Todoxin.Upravo zbog toga je Todoxin i napravljen.

I kada sam govorio sada,i onih prvih godina,pre dvadeset pet godina,i kada je već bilo,nisam govorio da je Todoxin lek koji direktno deluje na nešto konkretno,nego sam govorio da je Todoxin ustvaru čistač krvi i sredstvo za podizanje imuniteta ili sredstvo za osposobljavanje organizma da se brani od bolesti,vrlo efikasno i brzo.

Nemojte uzimati Todoxin kao neki lek,neki medikament,protiv svega ili protiv onoga što on nije.On je stoposto bezopasan i stoposto siguran čistač krvi,znači neposredno, i sredstvo kojim će se poboljšati efikasnost krvnih tela,pogotovu belih krvnih zrnaca,koja će samo da obave svoj posao,koji obavljaju oduvek.

Znači,od kad je jedan organizam stvoren,ta bela krvna zrnca-ćelije rade taj posao,rade ga stalno,rade ga efikasno,rade ga dobro.U trenutku kada više ne rade to dobro,organizam se razboli,zato što kuća nije dovoljno očišćena,prašina nije usisana,paučina nije opajana,znači sve je u tome.Upravo iz ovog razloga je Todoxin lek tako širokog spektra.

On je ,na primer,univerzalan,jer može da izgleda smešno ne samo stručnjaku,nego i laiku,kakav je to lek koji leči sve,kao za sidu i za kancer,i za multiplu sklerozu,autoimuna obolenja,praktično za sve bolesti ‘ajde – uzmi Todoxin.Upravo u tome i jeste stvar što Todoxin nije lek ni za jednu od tih bolesti.Todoxin je samo jedna efikasna i vrlo sigurna pomoć organizmu da sam savlada sve te bolesti,onako kao što ih je savladao pre trenutka slabosti,a trenutak slabosti je došao zbog neke jače infekcije,jer je količina nekih toksina ušla u organizam i to veća nego što je krv bila spremna da se sukobi,jer su bele ćelije – leukociti bile u malom broju i trebalo je da se namnože,upravo da bi mogle da se upuste u borbu ili je krv zamorena, a zamorena može da bude raznim stvarima, raznim toksinima koje mi uzimamo spolja,i to veštački: od zagađenog vazduha,zračenja,od alkohola,droge,genetski modifikovane hrane,zapravo od svega i svačega,od čega mi ovako vredno i efikasno uništavamo naš organizam, od kad ga dobijemo u svoje ruke, od kada prestane neko drugi o njemu da se brine, recimo majka, ako ume da se brine. Znači od detinjstva mi počinjemo da radimo protiv sebe. Znači, to je jedan preparat koji nam pomaže i radi ono što bi naš organizam sam hteo da postigne. Zato to i jeste savršen preparat, jer se sastoji iz sastojaka koje mi inače jedemo i možemo da jedemo u neograničenim količinama. Neće vam naškoditi ako se dobro najedete meda, ili pojedete spanać ili kupus,salate ili limuna.To je jedan preparat bezopasan i koliko je bezopasan, toliko je i efikasan. I zato ovde nije nikakva čarolija,nije nikakvo čudo, to je samo jedno efikasno sredstvo za sve moguće bolesti,gde je potrebno aktivirati i ojačati čistače krvi,znači svoje lične čistače,svoje najprirodnije i najsposobnije čistače,koji će da rade na tome, da unište patogeni materijal,bilo da su one ćelije kancera,one pojedinačne,koje lutaju,gde će da se udome,a još se nisu udomile,Todoxin prodire u svaki kutak organizma i u svaku ćeliju organizma,da bi očistio krv, da bi uništio svakog uljeza i da bi podmladio, regenerisao, osvežio – očistio.

Važno je samo da ne sumnjaju da je lek potrošno sredstvo, da ne sumnjaju da je to lažno, da je to koješta i da ne poveruju da je to“čudo od leka“ ,i nije čudo od leka. Još puno pacijanata će biti lečeni i neće im dovoljno pomoći iz mnogo razloga. Ili je bolest daleko izmakla ili nikakva količina leukocita, ne znam koliko jakih stvari i efikasnih, ne moze da stvori toliko veliko zagađenje koje je nastalo ili veliko i snažno zagađenje i otporno. Uvek treba savetovati, kad je sida ili kancer, da se operiše, ako može da se operiše, ili da se i pre operacije i posle operacije daje jedan optimalan tretman. Jer operacija odnese žarište, odnese veliku količinu tumorske mase, operacija napravi velikog prostora za delovanje imunog sistema. Ako to žarište tu stoji, ako ono buja, ako ono raste, ono tamo luduje, ne može krv da savlada i po krvi traži da se na drugo mesto naseli.

Drugo, nisu leukiociti dirigovani, pogotovo ako nisu bili pod Todoxinom. Todoxin će da osposobi bela krvna zrnca, da rade bolje, ali ne može da im kaže ni “sada juri sidu ili kancer“. Leukociti će sve što treba i kad god treba da očiste,oni će da očiste bilo šta da bude. Znači, treba znati da leukociti imaju svoju inteligenciju (Todoxin sadrži B17,germanijum,biljnu132, B12,Q10).Ali najvažnija vrednost je njegova sposobnost da navodi imunokompetentne ćelije npr.T i B limfocite da stvaraju supstance snova autointeferone AIF-one,alfa,beta,gama i podgrupe ovih inteferona i još 17 vrsta.I zbog toga se ubraja u PANACEU-lek za sve vrste izazivača bolesti,kao i sve citokine i interleukine koje produkuju Mo/Ma – monociti/makrofage i sve druge interleukine,citokine kaskadno,da bi osposobili odbrambeni sistem da se izbori sa svim infekcijama i svim parazitima u organizmu.

Todoxin znaši osposobljava sve bele ćelije koje mogu da se osposobe, da proizvode jaka, potentna antitela da bi se suprotstavilo opasnim izazivačima najtežih bolesti. Bele krvne ćelije, ako su smežurane, zamorene, nedelotvorne, proizvode trošeći najkvalitetnije telesne ćelije, a proizvode bedne bebe – antitela, koja se onda bore protiv strašnih antigena koji dolaze spolja ili iznutra. Sve bele ćelije koje ne mogu da se suprotstave infekcijama, Todoxin veoma brzo lizira da ne bi zagušili krvotok i/ili nisu mogli da suprotstave svojim antitelima, pa opet zagušuju krvotok, stvarajući komplekse, a zavojevačima antigenima. Ovi kompleksi putuju krvotokom i / ili se talože na zidove krvnih sudova i to sve stvara zastoj u saobraćaju i onemogućava delovanje zdravih leukocita u borbi protiv raznih okupatora. Lekari i pored ovakvih mojih upozorenja kažu pacijentima: kod tebe je stanje dobro, imaš – ne znam,6,5 – 8,5, recimo da ja imam takvu krvnu sliku bio bih srećan. Bolje bi bilo dragi kolega, da ti tom prilikom ostaneš srećan ako pacijentu kažeš istinu da to objašnjenje važi veoma retko ili da je važilo nekad. Tvoj pacijent ima od 20 – 50% ovih nedelotvornih ćelija, treba se što pre osloboditi, čak i pre nego infekcije. To radi Todoxin. Za mene je zdrav pacijent, ako pod mojim preparatima od 8500 padne na 5000 do 5500. Uz to dobije oćišćenu krv, bez smežuranih leukocita, i samim tim bez imunih kompleksa, sa nedelotvornim antitelima, gde mogu da bujaju virusi,paraziti, i kancerogene ćelije u arterijama, venama i limfnim sudovima i limfnim žljezdama.

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

12 responses »

 1. […] .Dr Todor Jovanović: ŠTA JE ZAPRAVO TODOXIN. […]

  Sviđa mi se

 2. Slavica P kaže:

  Da li Todoxin mogu da koriste dijabeticari? Moj sin ima 4 god.i pre dva meseca mu je otkriven dijabetes m.tip 1.
  Hvala unapred.
  Slavica P.

  Sviđa mi se

 3. meta kaže:

  najbolji Doktor ste kojega sam ja dosada slusao u mojih 50 godina,svakavam cast sa svm se slazem

  Sviđa mi se

 4. Mihajlo Radic kaže:

  Kako i gde se moze nabaviti Todoxin. .

  Sviđa mi se

 5. Mihajlo Radic kaže:

  Kako i gde se moze nabaviti Todoxin.

  Sviđa mi se

 6. Marina Mijailovic kaže:

  DA LI SE U ISTO VREME PACIJENT MOYE LECITI METODOM DOKTORA TODORA I PRIMATI HEMIOTERAPIJU I ZRACITI SE NA INSTITUTU ZA RADIOLOGIJU.DA LI OBE TERAPIJE MOGU BITI PRIMENJENE ISTOVREMENO ILI POTISKUJU JEDNA DRUGU.

  Sviđa mi se

 7. Milica Vasic kaže:

  Sram te bilo djubre lazljivo, ti ili tvoj otac jos 80 ti godina proslog vekaprodavali ste istu maglu koja ne steti samo pomaze a tada je bilo za psorijazu. ja sam dovodila moju majku i cula gomilu lazi i gluposti u tkz. ordinaciji na Slaviji. Sramota kako spavas koji si ti covek.
  Milica Vasic

  Sviđa mi se

  • Tanja kaže:

   Milice, molim vas da mi odgovorite. Na koga se odnosi ovo što ste napisali. Imam problem zbog koga sam pre par dana bila i na konsultaciji kod Todora Jovanovića ali mi je tamo sve bilo jako čudno. Hvala unapred. Pozdrav

   Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s