Први који су приметили велику светлу тачку на небу били су контролори лета. Са њихове куле је било јасно видљиво, јер је НЛО он прелетео изнад територије ваздушне луке, што су забележили и радари. Током два сата, док је полицијски хеликоптер гонио НЛО, аеродром је зауставио полетања и преусмеравао летове ка оближњим градовима.

БРЕМЕН – Аеродромска служба немачког Бремена објавила је узбуну на земљи и у ваздуху због НЛО!

ALIEN 650x487 (ВИДЕО): Узбуна на аеродрому Бремена: на небу лебди НЛО!Први који су приметили велику светлу тачку на небу били су контролори лета. Са њихове куле је било јасно видљиво, јер је НЛО он прелетео изнад територије ваздушне луке, што су забележили и радари. Током два сата, док је полицијски хеликоптер гонио НЛО, аеродром је зауставио полетања и преусмеравао летове ка оближњим градовима.

View original post 47 more words

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s