KOD je set lakih položaja ruku koji aktiviraju jedan ili više centara za lečenje kojih ima četiri, i locirani su
na vratu i glavi. Postoji 12 pari osnovnih kodova i mi cemo ih uraditi za 12 dana. Ovih 12 pari kodova
pokrivaju gotovo sve izvore stresa, a sve drugo što uradimo dodatno je pojačanje ovog osnovnog
sistema. Često se otklone sve tegobe za samo 12 dana. Ako, recimo, 1. kod ima 4 položaja ruku (obrve, vilica, slepoočnice, adamova jabučica), a radi se 8 minuta, onda cemo svaki položaj držati po dva minuta. Možemo ih i menjati na 30 sekundi, ali bitno je da se svi položaji odrade I to zadatim redosledom. Intenziviranje kodova znači da radimo duže nego što
je propisano i onda ima jače dejstvo, ali ne treba prelaziti pola sata po kodu dnevno. Položaje možemo držati i dok gledamo Tv, čitamo, ali onda nisu vezani za kod, ved samo poboljšavaju lečenje. Znači kod je nekoliko položaja u nizu, tačno određenog redosleda. Iako su propisani kodovi za razna stanja I bolesti, oni ispravljaju mnogo toga u našem telu, a čega možda i nismo svesni, tako da se leče i neka sporedna stanja. Ukratko, kodovi su fizički mehanizam ugrađen u naša tela od strane Boga, koji nam omogudava da se rešimo stresa.

BELEŽNICA

LEČENJE KODOVIMA

OVU TEHNIKU SMO RADILI CESTO NA RADIONICAMA I MOGU VAM RECI DA JE MOCNA I EFIKASNA. DOBRO JE BITI UPORAN I UZ DOBRU VOLJU I ZELJU, REZULTATI NE IZOSTAJU.

Tehniku je otkrio dr. Aleksandar Lojd, lečenje traje 12 dana, kontrola za 2 meseca, tada mozete obnoviti, ako zelite, jer tehnika nema nus pojave.

View original post 4.073 more words

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s