TEHNOLOGIJA ZA PROIZVODNJU KIŠNIH OBLAKA U PUSTINJI-POTVRĐENO</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Uvaženi online medija portal Natural News je otkrio 10 najpoznatijih primera teorije zavera iz 2011. godine koji su se pokazali kao POTPUNA ISTINA.</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Otkrivena i priznata tehnologija za kontrolu klimatskih prilika (nepogoda) koja deluje u blizini Abu Dabija! Kad god se tehnologija za kontrolu vremenskih prilika spomene ljudima koji su zombirani, u isti tren oni koji donose takve vesti postanu teroristi teorija zavere. Pa ipak takvo postrojenje je u potpunosti operativno i nalazi se u blizini Abu Dabija gde ogromni generatori negativnih jona proizvode veštačku kišu i oluje s kojima ovaj pustinjski predeo dobija svežu kišu/vodu. Ovde treba dodati priznanje vlasti Kine da putem toliko pominjanih hemtrejlova takođe prave kišu! Bar ne truju alumunijumom (oksid) i barijumom stanovništvo kao što to čine ovde kod nas i drugde širom sveta.

 

Uvaženi online medija portal Natural News je otkrio 10 najpoznatijih primera teorije zavera iz 2011. godine koji su se pokazali kao POTPUNA ISTINA.

Otkrivena i priznata tehnologija za kontrolu klimatskih prilika (nepogoda) koja deluje u blizini Abu Dabija! Kad god se tehnologija za kontrolu vremenskih prilika spomene ljudima koji su zombirani, u isti tren oni koji donose takve vesti postanu teroristi teorija zavere. Pa ipak takvo postrojenje je u potpunosti operativno i nalazi se u blizini Abu Dabija gde ogromni generatori negativnih jona proizvode veštačku kišu i oluje s kojima ovaj pustinjski predeo dobija svežu kišu/vodu. Ovde treba dodati priznanje vlasti Kine da putem toliko pominjanih hemtrejlova takođe prave kišu! Bar ne truju alumunijumom (oksid) i barijumom stanovništvo kao što to čine ovde kod nas i drugde širom sveta.

 научни радови који су повезани са овом темом утор Љиљана Татић:

  • рад групе истраживача из Ташкента (Узбекистан) који је везан за  вештачко изазивање земљотресa: “Earthquake simulation by equipment movement and power disconnection

i

  • IONOSPHERIC HEATING BEAM (Грејач јоносфере или јоносферни грејни сноп којим се директно провоцира промена времена то јест  киша или суша)

Овај други рад рад је нарочито занимљив јер је део докторске дисертације Мориса Бернарда Коена, водећег научника Станфорд универзитета. Овај универзитет иначе координира и руководи пројектом утицаја таласа ниске и екстремно ниске фреквенције на загревање јоносфере.

У раду се наводи:

Радио спектар између 300Hz и 10kHz (ELF/VLF) има широку примену за глобалне комуникације, даљински очитавање јоносфере и магнетосфере и подземне претраге. Док је муња доминантан природни извор ових радио таласа, вештачко генерисање ових таласа је постало трајан изазов за научнике и инжењере, због њихове изузетно дуге таласне дужине (30-1000 км) идр.

Недавно су ELF/VLF таласи успешно генерисани високофреквентним (HF, 3-10 MHz) загревањем доњег слоја јоносфере (на висини 60-100 км), чиме се мења проводљивост атмосферске плазме. У присуству природних струја, као што je „aurora electrojet”, укључивањем и искључивањем модулације ове високофреквентне енергије над тим природним струјама може се добити ELF/VLF наизменичне струје.

Ова техника претвара доњи слој атмосфере у велику антену, која емитује енергију ка Земљи – јоносфера је проводник и затим навише у магнетосферу. Иако ова техника и даље остаје један од ретких средстава поузданог генерисања ELF/VLF таласа, HF у ELF/VLF ефикасност конверзије остаје прилично ниска.

Користећи  3,6 MV HAARP HF грејно тело на Аљасци, ми смо показали да правилно коришћење кретања HF снопа може повећати генерисану моћ ELF / VLF таласа чак десетоструко. Осим тога, као резултат ефективно креиране планетарне ELF/VLF  фазне решетке, усмерено Лансирање ове енергије постаје могуће. Ми користимо теоријске моделе процеса HF грејања и хлађења, и ELF/VLF таласа, да би осветлили запажања и идентификовали физичке механизме који су основа за генерисање таласа, поготово оне који се односе на кретање HF снопа.

Укратко – користећи у експерименту  3,6 MV HAARP HF грејно тело на Аљасци, научници су показали да правилно коришћење кретања високофрекфентног снопа може повећати производња ELF / VLF таласа  чак десетоструко. Дакле, фактори који утичу на повећање температуре на циљаном подручју могу да се увећају и до десет пута, вештачки, путем таласа ниске фреквенције и помоћу антена које су постављене свуда сем у Кини, Русији и средњој и јужној Африци.

https://beleznica.wordpress.com/2012/08/28/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%98%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-k%D0%BE%D1%98/

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s