ČUDO NEVIDJENO : Jovana Rabrenović, novinarka Politike demantovala samu sebe.

U članku objavljenom u Politici 12.07.2014. autorka prvo iznosi bombastu tvrdnju u naslovu da je NBS demantovala „dijamantsku firmu“ . Na gornjoj slici naslov uokviren crvenim markerom.

Ovaj netačni ali pažljivo birani naslov dakle treba da privuče pažnju čitaoca po svaku cenu. Odmah u prvom pasusu koji je takodje na gornjoj slici uokviren crvenim markerom, Jovana Rabrenović, novinar ekonomske rubrike u najstarijim i najuglednijim novinama u Srbiji, listu POLITIKA objašnjava da je NBS dala odgovor 30. septembra na dopis firme TS Imperial poslat izosi 11. septembra.

To je tačno da je NBS poslala neki odgovor na neki prethodni zahtev, ali nije bitno jer nije reč o nekim prethodnim prepiskama.. Medjutim ova dama paranoično nastavlja da napada kao da nije pročitala naše Saopštenje za javnost u kome piše da NBS nije odgovorila na naš dopis poslat 01.Novembra 2013. godine; ili ipak jeste pro;itala,jer se u trećoj kolini sad odjednom na njega poziva , citira ga i verovali ili ne, SAMA SEBE DEMANTUJE u istom članku.

U uokvirenom tekstu u trećoj koloni kako je prikazano na gornjoj slici, Jovana Rabrenović sama piše da je TS-I dopis Narodnoj banci, na koji još uvek čeka odgovor poslao u NOVEMBRU MESECU 2013 (dakle posle odgovora NBS koji je poslat 30. septembra 2013 na koji se poziva kao dokaz da TS-I obmanjuje javnost). Jovana Rabrenović, novinar Politike, bez ikakvog vidljivog razloga, ima paranoidnu potrebu da onanisanjem na novinski papir koji trpi sve, u Politici slažući slova u tek samo suvisle rečenice, kompenzuje nedostatak seksualnog zadovoljenja ili duhovnog mira. Na žalost firma TS Imperial je samo slučajni alat koji u tu svrhu treba da joj zameni vibrator.

Koliko Jovana Rabrenović radi sopstvenog zadovoljenja potcenjuje  inteligenciju Politikonog čitaoca suvišno je komentarisati.

Ostale gluposti koje piše u članku takodje ne zavredjuju komentar.

Lj.T.

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s