Већина људи одмах ска че на „депопулацију“, која је без сумње увек на уму Запада када је у питањуАфрика. Али ја вас уверавам Африка никада не може бити депопулисани убијањем 160 људи дневно, када се роди хиљаде дневно. Тако да су стварни разлози много више опипљивији.
Разлог 1:
Ова вакцина која спроводи болест под називом Ебола је уведена у западној Африци са крајњим циљем постављања трупа на терену у Нигерији, Либерији и Сијера Леонеу. Ако се сећате Америкаје само покушавала да уђе у Нигерију због „Боко Харам“. Али та се прича распала када су Нигеријци почели да говоре истину. Не постоје отете и нестале девојке. Глобална подршка пропала је кроз под, а нови разлог је потребан да се доведу трупе у Нигерију и од ње украду нове резерве нафте које су откривене.
Разлог 2:
Сијера Леоне је највећи светски снабдевач дијамантима. Последња четири месеца они су били у штрајку, одбијајући да обезбеде дијаманте због ужасних услова рада и робовских плата.Запад неће платити фер плату за ресурсе, јер идеја је да ови људи преживљавају на кеси пиринча и иностраној помо ћи, тако да они остају извор јефтине радне снаге робовске заувек. Такође разлог је да се уведу потребне трупе на терену у Сијера Леоне које би на силу успоставиле ред и завршиле причу са штрајкачима из рудника дијаманата. Ово није први пут да је то учињено. Често када рудари одбијају да раде трупе се шаљу, чак и ако они требају да убију или их све замене, једина жеља је да дијаманти имају неометан ток из земље. Наравно да покрену више кампања да нападну све ове земље посебно ће бити превише сумњиво. Али, нешто као „Ебола“ њима дозвољава приступ на целу област истовремено.

 

СветНаукаЗдравље – Објављено: 22 Октобар 2014Превара звана ЕБОЛА: Доктор из Гане потврђује да је Ебола велика превара!

Др Нана Кваме је потресао интернет у последњих неколико дана. Следеће информације треба да дођу до људи. Ми морамо да гледамо на еболу онако како она уствари јесте. Време је да се свет пробуди И да види шта је уствари иза целе ове хистерије.
Ево шта овај човек има да каже о томе шта седешава у његовој домовини:
„Људи у свету треба да знају шта се овде у западној Африци дешава. Они лажу !!!“ Ебола „као вирус не постоји и није“ преносив „. Црвени крст је донео болест до четири специфичне земље за четири специфична разлога и то само за оне са уговором који већ примају третмане и ињекције од Црвеног крста. Зато су Либеријци и Нигеријци почели шутирати Црвени крст из својих земаља и извештавати у вестима истину.
РАЗЛОЗИ:
Већина људи одмах ска че на „депопулацију“, која је без сумње…

View original post 270 more words

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s