Пише Љиљана Татић
Има научника који тврде да нема поузданих доказа да је Ебола вирус икада изолован код људског бића

Здравствени радници који се враћају из западне Африке ће добити брзи тест крви да докажу да  не носе Ебола вирус. На жалост, чак и најбољи тест крви на свету не могу то да докаже. Тест користи технологију под називом ПЦР, за ланчану реакцију полимеразе. То може открити необично мале трагове генетичког материјала из Ебола вируса али не и сам вирус. Али цака је да се тест обично користи у узорцима крви а то није место где се Ебола вирус скрива. репликације заправо нису у крви - они углавном су у ткивима попут слезине или јетре", каже Томас Геисберт, микробиолог са Универзитета у Тексасу Медицинског огранка у Галвестон.

Здравствени радници који се враћају из западне Африке ће добити брзи тест крви да докажу да не носе Ебола вирус.
На жалост, чак и најбољи тест крви на свету не може то да докаже.
Тест користи технологију под називом ПЦР, ланчану реакцију полимеразе. То може открити необично мале трагове генетичког материјала из Ебола вируса али не и сам вирус.
Али цака је да се тест обично користи у узорцима крви а то није место где Ебола вирус борави.
Репликације заправо нису у крви – оне су углавном у ткивима попут слезине или јетре“, каже Томас Геисберт, микробиолог са Универзитета у Тексасу, Медицински огранак у Галвестону.

Тема  је:  изолација вируса еболе код људи.

Да ли је икада урађена? Да ли постоје докази о томе?

Ради бољег разумевања напоменућу да се директна изолација далеко разликује од дијагностичких тестова, као што су тестови који откривају постојање антитела или ПЦР. Обе методе су индиректне методе процене. То практично значи да се у тестовима виде трагови да је организам створио антитела који посредно указују присуство вируса као предпоставку. Свака дискусија око вируса еболе мора почети са питањем директног изолације вируса а не на основу реакције организма тврдити да вирус у њему обитава. Цела претпоставка једне епидемије као што је  Ебола  почива на питању :

Да ли је , где и када Ебола вирус пречишћен и изолован из човековог тела?!

Ево шта Расницк, један у низу независних научника написао о томе, након истраживања које је спровео:

„Ја сам прегледао детаљно литературу о изолацији и ЕМС [ЕМС: електронске микроскопске слике]  и Еболе и Марбург вируса. Нисам нашао ниједан убедљив доказ да је Ебола вирус (ни Марбург)  изолован код људи.  Не постоје ни други додатни докази изолације код људи.

„Тражио сам на сајту  ЦДЦ  ( Centers for Disease Control and Prevention) и ништа нисам нашао.

Центар ѕа контролу и превенцију болести ЦДЦ тврди да је 7728 случајева Ебола вируса “ лабораторијски потврђено.

Питао сам ЦДЦ шта представља изолација вируса еболе код људских јединки на основу које су потврдили ових 7728 случајева. Такође сам тражио протокол за изолацију Ебола вируса. Никада до данас нисам добио одговор од њих

Све што се зна је приближно и све што је учињено са овим вирусом је заправо испитивање на животињама и на нивоу ћелијске културе. (у лабораторији)

Постоји могућност да Ебола и Марбург вируси представљају лабораторијске артефакте. Ја сам склон да мислим да је ово случај. Оно што хоћу да кажем је да су вируси стварни, али могу да постоје само на веома ниском нивоу код дивљих животиња, па чак и код људи, много испод патогености која изазива болест . Ови вируси “путници” може да се активирају и појачају у лабораторијским условима култивисањем дизајнираним за ту сврху, како би се произвели довољно вирусне честице да би били  окарактерисани.

Међутим вирусима који изазивају праву патологију обилују оболела ткива. Можете их видети користећи их на примарном ткиву. Ви не треба да појачавате вирус у култури ћелија. Увек сам сумњичав када је култура ћелија  једини начин посматрања вируса путем електронског микроскопа

Налази Др Расницка су директан изазов основаности целе  „епидемије еболе.“ Ако заиста Ебола вирус никада није изолован код људског бића, тзв епидемија није доказана.

Да кажем да је ово -шокантно- било би недовољно.

Када  јавно здравствени званичници и владе тврде да постоји епидемија, терет доказивања је на њима. У овом тренутку, они морају, пре свега, да покажу да је неко, негде, коректно и директно и недвосмислено изоловао Ебола вирус из људског бића.

Хајде да видимо доказе. Хајде да захтевамо доказе, сада.

 

 

Jon Rappoport's Blog

Scientist finds no reliable evidence Ebola virus ever isolated from a human being

By Jon Rappoport
November 3, 2014
http://www.nomorefakenews.com

I recently had an exchange of emails with David Rasnick, PhD.

You can read Rasnick’s bio at his site, davidrasnick.com. He obtained his PhD from the Georgia Institute of Technology, and spent 25 years working with proteases (a class of enzymes) and protease inhibitors. He is the author of the book, The Chromosomal Imbalance Theory of Cancer. He was a member of the Presidential AIDS Advisory Panel of South Africa.

The subject of our conversation was the isolation of the Ebola virus from humans. Has it ever been done?

Direct isolation is far different from diagnostic tests such as antibody or PCR, which are both indirect methods of assessment. In previous articles, I’ve covered the irrelevance of these two tests.

Any discussion of the Ebola virus must begin with the…

View original post 487 more words

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

One response »

  1. […] Хајде да видимо доказе. Хајде да захтевамо доказе, сада. via Šokantno: Ebola nikada nije izolovana kod čoveka – Bombshell: scientist finds no reliable ev…. […]

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s