Циљ ове фазе пројекта ID 149AZ2 је да припреми вирални вектор који ће инхибирати (блокирати) / смањити деловање VMAT2 (везикуларни моноамин транспортер 2 „vesicular monoamine transporter 2“) у људској популацији.
… дизајн дозвољава вирусу да инфицира дисајне путеве где се одвија цитолитичка инфекција (пуцање ћелијског садржаја услед осмотске неравнотеже-дисбаланса) и онда вирус пролази кроз зидове крвних судова и инфицира ћелије мозга.

СРБски ФБРепортер

Према документу који ћете управо видети, задњих осам година, државни научници су активно конструисали вирусне вакцине дизајниране да измене мисли и убеђења инфицирајући мозак и потискујући генетску експресију неуролошких ћелија. Распршивање ових вакцина је тестирано кроз прскање аеросолима са висине, возилима по аутопутевима, кроз водоводе, чак и кроз систем исхране.

* кратки линк за дељење текста – http://wp.me/p1Fuk8-ELf

Наслов Оргинала – 600 Strains of An Aerosolized Thought Control Vaccine Already Tested on Humans

27. 01. 2015. Извор: worldtruth/naturalnews, за ФБР приредила Биљана Диковић

AAAAAКао што ћете видети, у документу и видео линку испод, вакцине су од самог старта намењене и постављене против популације цивила, око 600 врста инфективних вируса је тестирано на људским субјектима. Један од преносних вектора документован у тестирању је врста инфлуенце да се прошири и инфицира ум као пандемија.
Сврха свега овог је да се инфицира ум популације и трансформише људе у оно што влада назива…

View original post 1.655 more words

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s