Као заморчиће за медицинске експерименте некада су се користили животиње, углавном пацови и мајмуни. Глобализацијом мафија велике фарме све чешће и отвореније користи људе, и то легално. 

       Скандал који потреса Америку остаје игнорисан од контролисаних домаћих мејнстрим медија. Врховни суд у Бруклину (Њу Јорк,САД) је у уторак 31 марта покренуо тужбу против 9 доктора због проневере новца и злоупотребе људи за медицинске експерименте.
       У случају названом „шема патика“ оптужене су 23 особе, од којих је 9 доктора. Врховни суд их терети за проневеру 7 милиона долара државног новца и коришћење више хиљада људи, углавном бескућника као заморчиће за експерименте.

       Бескућници су регрутовани испред народних кухиња и служби за социјалну помоћ у деловима града Њу Јорка као што су Квинс, Челзи и Бруклин. Бескућницима су показивали своје докторске легитимације, обећавајући им бесплатне патике и чизме за њихово учешће у прегледима и тестовима.
       Искористивши лошу финансијску ситуацију преварених особа, преваром су их одвозили у клинике у Бруклину и Бронксу, где су над бескућницима рађени бројни тестови. Педијатри би давали „фиктивну дијагнозу“ о неопходности тестова, да би потом преварене људе предавали у руке психијатрима и специјалистима на експерименте.
       Један од главних криваца, Ерик Вајнер је пред судом буквално изјавио да „ми можемо користити пацијенте као заморце за шта год хоћемо“

„We can use the same patients like guinea pigs for anything we want,” Mr. Vainer recorded saying in government wiretap

       Омиљена мета мафије велике фарме су управо они који због свог физичког или финансијског стања не могу да се бране. Слична ситуација се догодила 2008 године у Пољској, мета су такође били бескућници. Више од 350 Пољских бескућника се пријавило на тестирање вакцина против птичјег грипа Х5Н1. Новчана награда у висини од 2 долара је одузела 21 људски живот. Издашне новчане донације медијима и политичарима у Пољској су допринеле да се случај заташка.

Заморчићи велике фарме

       Сличну медијску тишину је донела и смрт 13 особа у Италији крајем новембра 2014 године, убрзо након примања Novartis вакцине против сезонског грипа. Случај је заташкан, а спорне вакцине су повучене из употребе у Италији.
       Америчка влада је већ била приморана да се јавно извини грађанима Гватемале, чији је љубавни живот био обогаћен сифилисом добијеним у зараженим вакцинама. Познат као Tuskegee Experiment остао је упамћен случај када су амерички доктори у периоду 1932 – 1972 вакцинама убацивали сифилис црначкој популацији у САД. Циљ је био испитивање последње фазе сифилиса на црнцима, све урађено по налогу власти у складу са законом.
       Деца без родитеља су била жртве масовног експеримента финансираног од власти САД дугом две деценије. Више стотина деце из сиротишта су била жртва експерименталног експеримнта тестирањем могућих лекова против ХИВ. Монструозни пројекат је такође изведен легално, од стране националног институа здарвља (National Institutes of Health).
       Током прошлогодишње епидемије еболе у Африци, водећи Либеријски научници су јавно оптужили Америку и фармацеутске компаније западних држава за њено избијање. Један од најпознатијих Афричких научника, доктор Сирил Бродерик је јавно упозорио да је ебола генетски модификована, наводећи у свом истраживању детаљне податке.
       ГМО ебола је од стране америчких служби замишљена као ваздухом преносиви ХИВ бржег дејства, за чије се тестирање користи сиромашна регија Африке. Наводећи конкретне детаље, научник је оптужио СЗО и УН да већ годинама користе становнике држава западно-афричке регије за тестирање вируса. Бродерик је документовано оптужио Амерички USAMRIID (Мериленд, САД), Tulane University из Њу Орлеанса, Амерички CDC, организацију „доктори без граница“, Канадску Tekmira и Енглески GlaxoSmithKline, након чега је епидемија напрасно нестала.
       Учешће СЗО и других организација које раде под параваном УН се помиње у кампањама стерилизација. Удружење католичких доктора у Кенији је јавно оптужило УН и СЗО за кампању стерилизација коришћењем вакцина против тетануса. Само у Колумбији је више од 40,000 жена стерилизовано вакцинацијом финансиране од Рокфелер фондације.
       Кампања насилне вакцинације у Индији финансиране од Бил Геј фондације је за резултат имала 47,500 доживотно паралисованих као последицу Polio Vaccine Programm. Само за један викенд вакцинације под окриљем УН и СЗО спроведене у Сирији је према званичним изворима живот изгубило 36 деце – незванично помиње се много већа цифра.
       Ситуација не само у Србији, већ и у суседним државам није много боља. Становници бивших држава источног блока служе као заморчићи глобалне фармаколошке мафије. Вакцине које нису обавезне у Немачкој, Аустрији, Швајцарској, Енглеској, Шведској и 47 држава САД постају због интереса лобија насилна обавеза, а становници таоци похлепе лобија велике фарме.
       Само у Србији се тренутно спроводи 350 клиничких испитивања на око 5,000 пацијената. Држава је сведена на ниво штакорске лабораторије за тестирање експерименталих лекова и вакцина. Законе о насилној вакцинацији доносе особе којима је „сукоб интереса“ заштитни знак каријере изграђене парама компанија произвођача спорних вакцина.

Одговорност надлежних не постоји, провизија расте а

жртве су само – колатерлна штета.

из окупиране Србије:
Периша
Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s