Примарни начин на који нато контролише свет – у преводу прави ратове које користи за своју експанзију и покоравање других народа – се састоји од такозване “гладијатор” технике, која се састоји од убацивања терориста ради изазивања немира или грађанског рата у циљану државу, препозтнатљив знак ратова креиран од њихове стране је и послератно стање “замрзнутог конфликта”, када се након завршетка не знају ни победник ни побеђени, направи се неки привидни мир, који се по потрби може “одмрзнути” ради креирања новог рата на том простору. Није вам јасно о чему пишем? Погледајте бившу нам и упокојену СРФ Југоаславију – у којој се ратни сукоби могу поновити по потреби, и то буквално, без обзира на овај привидни мир у коме живимо

Који је тренутак када су “звона на узбуну” требала да звоне – моменат када је Скупштина Савета Европе изгласала резолуцију у којој су изједначене Хитлерова нацистичка Немачка и Стаљинов Совјетски Савез за изазивање Другог Светског рата? Моје лично мишљење је да је рестаурација нацизма почела разбијањем СФР Југославије, и отвореном подршком про-фашистичким снагама које су то урадиле – то је по мени био тренутак када је свет требао да схвати шта се догађа. Проблем је, што је “свет” – онај западни, демократски – и био тај који је све то и започео.

Једна од нај траги-комичнијих изјава везана за ову тему је  обраћање америчкког председника Хусеина поводом годишњице Нормандијске битке, када је (очигледно без претходно урађеног доп-теста или бар процене валидне психијатријске установе) изјавио како је “америка била та која је највише допринела победи над нацизмом” – заборављајући притом “ситнице” од 26.милиона Руса који су погинули борећи се против нацистичке Немачке, као и то да су Американци у рат ушли тек када је скоро и званично био готов, они су ратовали у Европи тек нешто мало више од једне године, а награда за труд им је била окупација половине Европе – и дан данас, седам деценија по окончању рата Американци имају своју окупациону војску у свим назови “слободним” земљама, и, како ствари стоје – они уопште немају намеру да оду.

Чињенично стање још једне у низу обманиних обмана америчке наводне борбе против нацизма је мало другачије. При крају Другог Светског рата американци су пребацили више десетина хиљада немачких нациста и њихових сарадника, уз помоћ такозваних “пацовских канала”, и то не само неких “топ научника”, већ 30,000. нацистичких виших  и високих официра. Међу њима су били и ликови као што је Клаус Барби  познат под надимком Лионски касапин, директно одговоран за егзекуцију 4,000. Јевреја. 

Џорџ Буш лично је чак и званично угостио украјинског фашистичког лидера Јарослава Стецко-а, иначе директно одговорног за ликвидацију 7,000. украјинских Јевреја. Амерички председник Реган је нешто раније од Буша поручио истом том фачистичком лидеру “ваша борба је наша борба – ваши циљеви су и наши циљеви”. Више од 2,500. виших и високих нацистичких официра су након пребацивања у Америку директно упослени у војне и безбедоносне службе – о чему постоје и доступни подаци ЦИА-иних исплата зарада којима је истекао рок државне тајне. Значајан утицај на послератне војне и обавештајне службе су имали 14 нацистичких генерала који су имали високе командне одговорности.  

Примарни начин на који нато контролише свет – у преводу прави ратове које користи за своју експанзију и покоравање других народа – се састоји од такозване “гладијатор” технике, која се састоји од убацивања терориста ради изазивања немира или грађанског рата у циљану државу, препозтнатљив знак ратова креиран од њихове стране је и послератно стање “замрзнутог конфликта”, када се након завршетка не знају ни победник ни побеђени, направи се неки привидни мир, који се по потрби може “одмрзнути” ради креирања новог рата на том простору. Није вам јасно о чему пишем? Погледајте бившу нам и упокојену СРФ Југоаславију – у којој се ратни сукоби могу поновити по потреби, и то буквално, без обзира на овај привидни мир у коме живимо.

Али, поново на “гладијатор” технику: скорашњи “мајдан” је реприза нечега већ виђеног на Таксим-тргу у Истанбулу у Турској, 1.маја 1976-е године, када су по истом Кијевском рецепту нато снајперисти пуцали из хотела на демонстранте.

Нато војна фаланга предвођена америчком ратном машинеријом функционише по истом рецепту као и њени  налогодавци – креатуре које креирају нови светски поредак: прављење кризе – вођење кроз сваки корак кризе – решење направљене кризе по почетном плану. Да би се размео начин деловања нато-а треба разумети једну прегломазну беспослену а иначе врло скупу војну машинерију, са једним војно-индустријским комплексом гигантских размера.

Модус операнди њиховог криминалног деловања широм света се своди на стратегију тензије, коју нео-либерал-технократско-нацистичка фаланга користи од краја Другог Светског рата, и, за коју ће, пре или касније – седети на оптуженичкој клупи неког новог Нирнберга.

Ако не знате ко је фашиста, ако не знате ко је терориста, ко је владар тиранског типа – само погледајте кога званични Вашингтон тапше по рамену и коме даје финансијску, оружану, војну и политичку помоћ.

Историја свима нама суди не по бомбастичним изјавама, не по “пи-ар”-у већ само по делима, доћи ће време да се пресуди и “зондервегу” америчког председника Хусеина, са све његовом нобеловом наградом.

Периша

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s