Die Endlosung је био план нацистичке Немачке за систематски геноцид над Јеврејима. Коначно решење за Србију се разликује само у томе што Хитлер то није радио своме народу.
Пуне две деценије испуњавања услова за пријем у чланство, праћено срамном капитулацијом политичара су добиле свој епилог. Комесар за проширење Бриселске “хоминтерне”, Јоханес Хан је врло искрено изјавио да – цитирам:

Србија сигурно неће постати чланица ЕЗ пре 2025
Најаве и обећања Фекетићког надвојводе о уласку у ЕЗ до 2018 су реална колико и “бољи живота за шест месеци – за две године”. Процес евро-капитулације којим се безусловно извршавају сва наређења Бриселске бирократије, који траје од жутог октобра сваку иоле нормалну особу би натерао да преиспита резултате.

Материјална штета од нато агресије на Србију 1999 године прелази 100 милијарди долара. Три петине бомбардованих циљева су били цивилни циљеви и индустријска постројења. Финансијска штета узрокована економским санкцијама је 45 милијарди долара.

Мајкл Хадсон, уредник из Вашингтона је у подацима о офшор скандалима објавио податак да је од 2000 године илегалним токовим из Србије изнета 51 милијарда долара. Процес пљачкашке приватизације, брендиран као транспарентна трансформација друштвених предузећа је према конзервативним проценама додатно оштетио Србију за више од 100 милијарди евра. Нуспојава приватизације је било затварање фабрика и отпуштање 600,000 радника, који су постали колатерална штета изборних обећања.

Једина два функционална предузећа су Телеком и ЕПС, који ће до краја мандата режима бити у бесцење продати да би се закрпиле рупе у буџету. Крпљење рупа “аутопута жуте куће” ће, заједно са пројектом Београдског “водењака” бити финансирано новом отимачином пара од грађана и задуживањем под неповољним условима.

Испуњавањем Бриселских перверзија, власт је де факто признала независност Косова признањем пасоша и амбасадора у Београду, преименованог у официра за везу. Самим тим чином, аутистична државна власт је саму себе лишила 1,000 милијарди долара – на колико је процењена вредност рудног богатства окупиране покрајине.

Однос ЕЗ према Србији најбоље се види у кредиту од 175 милиона евра за пољопривреду држави која је применом ССП и отварањем тржишта изгубила 2,5 милијарди евра. Либерализација, као процес отварања тржишта странцима је за резултат имала ликвидацију индустријске произиводње и тихи геноцид села. Понижавајући однос према својим грађанима држава доказује финансирањем страних компанија са 10,000 евра по раднику новцем својих грађана, нудећи домаће раднике као бело робље.

Климакс идиотизма је именовање ратног злочинца Тони Блера за саветника, а врхунац Форест Гамп политике представља потписивање ИПАП споразума. Бирократским језиком у јавно доступном споразуму Србија је претворена у још један нато гулаг на Балкану, праћен губитком последњих остатака суверене државе.

Србија је од депоније осиромашеног уранијума постала депонија нежељених азиланата држава чланица ЕЗ. Према уговору о реадмисији, који је потписан 2007 године, Србија је према члану 3/А, дужна да о свом трошку прихвати и збрине:

на захтев државе чланице ЕЗ, без посебних формалности – било ког држављанина треће земље
Према званичним подацима директора центра за помоћ азилантима, од почетка године азил у Србији је затражило 9,000 особа. Процена је да ће до краја текуће године Србија постати богатија за нових 30,000 азиланата. На ту бројку треба додати и 60,000 Шиптара са Косова који ће добити српско држављанство у овој години.

Демографска слика аутентичне Србије пре распада бивше Југославије нема превише додирних тачака са тренутном ситуацијом. Преко 400,000 избеглица из Хрватске, заједно са избеглима из БиХ и 280,000 прогнаних са Косова дају привид демографске стагнације.

Чињенично стање говори да је око милион избеглих са подручја бивше Југославије само надоместило број умрлих и грађана који су тражећи бољи живот напустили Србију. Млади, образовани, талентовани и способни напуштају државу, која се пуни циганима из Немачке и других држава ЕЗ, као и избеглима из Африке и блиског истока.

Решење негативног прираштаја становништва, по просеку година најстарије Европске нације се види у увозу нежељених азиланата из других држава. Тим процесом ће се од Србије направити демографски микс сличан некадашњем саставу СФРЈ – са очекивано истим исходом.

Катастрофално економско стање, деиндустријализација и систематско уништавање аграра само ће убрзати морални суноврат нације. Држава са имагинарном војском и полицијом чија је фунција прогон политичких противника, Србија је све друго само не регија пожељна за живот нормалних и поштених радних људи.

Усвајањем нових закона државни органи су практично укинули Уставом гарантована људска права, сводећи грађане Србије на ниво логораша Аушвица. Грађани су легално претворени у заморчиће фармацеутских компанија, са слободом говора карактеристичном за гулаг концентрационог логора. Die Endlosung – на српски начин.

нато ђаци Србима наменили судбину Курда
– са перспективом да буду истребљени много брже

Advertisements

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s