Ne znam da li je ovo ispravno ili pogrešno, ja ne znam koji je to broj, ali ako je to tačno, onda postoj i određena količina ili broj komponenata Duše: 1, kad se taj broj oslobođenih Duša dostigne, sve to će delovati kao jedan katalizator za oslobađanje svih drugih. U poslednje vreme primećujem da, dok mi je pre trebalo dugo vremena da objasnim jednoj žrtvi otmica kako se treba ponašati, sada, kada me traže, oni već znaju šta treba da rade. To je povezano sa jednom radnom hipotezom koja se zove „teorija poslednjeg majmuna“ [neko iz publike kaže: „stotog majmuna“], da, to je tačno! A to je opet bazirano na jednoj drugoj teoriji, koja se zove teorija morfogenetskog polja. U stvari, osim ovih različitih imena koja se mogu koristiti da bi se izrazila ta ideja, neko drugi je na nekom drugom naučnom polju shvatio da se dešava nešto slično tome: taj eksperiment je prilično lagan. Postoji majmun u Africi koji je naučio kako da razbije koru kokosa uz pomoć kamena …, onda automatski u Bengalu, drugi majmun, koji pripada nekoj drugoj grupi, simultano nauči istu stvar …
02:00
Ne znam da li ste ikada primetili nešto osnovno u vezi sa istorijom: na primer, kad počne neki novi slikarski pravac, on počne istovremeno svuda u svetu. Ili, određeni način stvaranja neke kulture. Ili, na primer, neko naučno otkriće, do njega dođe ovde a istovremeno i na mnogim drugim mestima. Onda, onaj koji je brži dobije Nobelovu nagradu. Ali šta se u stvari događa, postoji nešto kao jedna „škola“ (moguć pojam je i ‘jato’, gde se grupa ptica kad leti ponaša kao jedan entitet; prim. Prev), bez potrebe verbalne komunikacije između ljudi koji su uključeni u to.
2,28

To se događa zbog toga što Prostor-Vreme ne postoji. Tako, ono što jedna osoba misli ide u opštu Akaši, nešto što mi nazivamo „Hologram“ i svako ko ide da čita taj hologram, na kraju pročita tu istu stvar. Šta znači, moje iskustvo će nesvesno postati dostupno svakome u Univerzumu! Ne samo vanzemaljcima, nego cijelom Univerzumu!
2,56
To nam dozvoljava da razumemo, uzimajući kao jedan primer, Friedel-Crafts-ovu alkilaciju benzena, koja je bila otkrivena od strane Friedel-a, koji je Belgijanac, a takođe i zanat-a, ne onog momka koji proizvodi instant supe, [smeh u pozadini,] u USA. Oni su to otkrili istovremeno!
3,20
A takvih primera ima mnogo. Postoji jedno morfogenetsko polje u kome smo svi povezani jedan s drugim, prema tvorcima ove teorije. U stvari, ovde se samo radi o postavci da Prostor i Vreme ne postoje. Tako, ukoliko postanemo svesni toga ko smo mi, a možemo reći da je proučavanje vanzemaljaca doprinjelo tome jer da nije bilo vanzemaljaca, mi ne bi bili u stanju da razume sve ovo … tako, sada, kad znamo sve ove stvari, mi smo u stanju da oteramo vanzemaljce a sada smo takođe u stanju da radimo i mnoge druge stvari! A ranije to nismo bili u stanju da radimo jer smo mislili da nismo u stanju da ih radimo. Na primer, podizanje jedne čaše s vodom uz pomoć snage volje. Čovek treba biti svestan toga. Ali, to se može učiniti!
4,14
Sve naše žrtve otmica imaju veoma izražene sposobnosti na području paranormalnih fenomena. Veoma izražene! Vi pojma nemate! Veoma izražene! Specijani efekti nisu ništa u poređenu sa ovim!
A onda, postoje neki koji su ovo već shvatili … postoje istraživači koji istražuju ove fenomene u tajnosti … I oni pripadaju nekim univerzitetima, jedan je u Evropi, u Austriji, a on je povezan sa jednim drugim, u USA, Massachusetts Universiti. Oni proučavaju fenomen „daljinskog gledanja“ („remote vieving“; prim. Prev). Da li znate koliko je plaćen jedan „daljinski posmatrač“ u Evropi? Odete tamo i oni vas testiraju. Ukoliko prođete test, onda možete učestvovati u eksperimentima. A oni kažu da je to samo zbog ekoloških razloga. A onda će vam reći, „Vidite, hajde da radimo za ekologiju uz pomoć nekih koordinata“ … onda vam daju neke koordinate. Vi ne znate šta one predstavljaju. A morate tamo da pogledate.
5,28
A onda ćete otkriti, jer neki jesu to otkrili a onda su došli kod mene i rekli mi to … da umesto da se radi na ekološkim problemima i proveravaju zagađivačke fabrike, ispostavlja se da su vojne baze u stvari ono što se proverava. Tako, da li znate

koliko para zarađuje neko ko radi taj posao? … 1600 evra za jedan sat. [Neko iz pozadine: „Za sat!?“] Za sat.
Neki su shvatili da se to može raditi, zar ne?! A to su vladine i vojne agencije, koje tajno koriste neke univerzitete da rade taj posao a oni čak ni ne kažu toj osobi koja radi kao „daljinski posmatrač“ šta ona u stvari radi i kakva je svrha njenog posla.
6,07
Tako, to vodi do sledeće postavke: ukoliko ja uzmem 10 naših žrtava otmica i navedem ih da urade određen posao, da li bi se kladili samnom da se sutra negdje neće dogoditi neka nevjerovatna stvar?! …
Mi smo shvatili te stvari za vreme hipnotičkih seansi, saznali smo da žrtve otmica imaju tu vrstu sposobnosti. Da, za vreme jedne hipnotičke seanse jedna komponenta Duše mi je čak rekla, jednu istorijsku frazu kao, to sam već negdje jednom pomenuo, „Da li želite da vam upalim TV? Da li želite da promijenim kanal na TV-u? „… Bang! … I kanal na TV-u se promeni!!! Hoću da kažem … pored ovoga ona može da uradi mnogo drugih stvari! Uh!
6,54
Tokom hipnotičkih seansi saznajemo da je neka devojčica ili dečak otet, da ga postave da sedne na stolicu sa jednom ‘kacigom’ na glavi, a onda mu kažu, „Da li vidiš one sijalice tamo preko?“ Vojno lice joj kaže, „Možeš li ih videti? Moraš da ih sve razbiješ! „A devojčica kaže,“ Ne … kako ja mogu to da učinim? Ja ne želim da to radim! „A oni joj onda kažu,“ Gledaj. Vidiš li onaj ekran? Tamo u drugoj sobi se nalazi tvoja mama. Ona sedi tamo i vezana je na stolici. A sada ćemo joj dati jedan električni šok. „Ting!
7,23
„A mi joj nećemo dati električni šok ukoliko ti uništiš one sijalice tamo.“ Onda devojčica zaplače. A kad zaplače, Ting! … njena majka dobija električni šok. Tako, na kraju, mala devojčica prouzrokuje eksploziju električnih sijalica. „Vidiš! Dobro si uradila! Sada više nećemo davati električne šokove tvojoj mami! Tvoja mama neće više da pati. Ti si ta koja je bila kriva za patnju tvoje majke!!! „To su stvari koje vojno lice govori trogodišnjoj curici. „A sada ćemo morati da uradimo nešto drugo, tako da tvoja mama ne mora da pati. Vidiš li onaj ekran tamo preko? Vidiš li onog momka sa ekspolozivne pojasom pored one zgrade? Dobro, sada ćeš navesti tog momka da on eksplodira „. Onda, mala curica zaplače. Zatim ide, Ting! … električni šok njenoj majci. A nakon toga, mala curica učini da onaj momak tamo preko – eksplodira. To je to.
To su stvari koje saznajem kad hipnotišem ljude. A to je i način kako smo shvatili da žrtve otmica imaju izražene sposobnosti na području paranormalnih fenomena, i da ih vojska koristi sa svoje vlastite ciljeve.

8,20
Jedan ogroman nered! … To je jedan razlog više za zaustavljanje svega ovoga!
A vi morate da kažete to komponenti Duše. Vi joj morate reći, „Ti moraš razumeti to da tvoja energija …“, a ona će na to, „Ali, meni to nije važno“ … koliko sam samo puta čuo da Duša kaže tako nešto … čak u prošli petak … kod poslednje hipnotičke seanse … to je bilo prošlog petka … dakle, vrlo nedavno.
Jedna devojka … pričaćemo o njoj jer imamo neke stvarne slučajeve koje možemo navoditi. Ranije sam imao samo jednu hipnotičku seansu sa njom, pre više od dve godine. Onda je otišla u inostranstvo. Tamo je živela. Onda se vratila natrag. Ali dok je bila u inostranstvu, pisala mi je i tvrdila, „ali ja još uvek imam te snove … oni dođu .. urade mi to i to … „, a njen momak je takođe govorio,“ Oni je ne puštaju na miru! „, srećom, ona ima čvrstu vezu sa svojim momkom koji je dobar i koji razume o čemu se sve tu radi, tako da smo mogli da radimo na tome. U drugim slučajevima, veze su problematične kad je jedno žrtva otmica a drugo nije. Ili, ona jeste a on nije. Ili, on jeste a ona nije. Ili su oboje. I tu je uvek gužva! Takve veze trebaju biti potpuno preuređene.
9,34 Tako, ono što se dešava, to je da ja postajem i psiholog tim parovima …
JA! … A moja supruga, kad god bi pomislila na to, počela bi se smijati! … ali ionako, kad nema nikog drugog da to radi, onda to moram ja! … Ne znam koliko su katastrofalni rezultati toga, ali na posljetku, ja sam bio taj koji je morao to da radi. Tako … stvar je …
Deo 13
… Ta devojka je već bila pre dve godine. A ja sam onda uvodio te nove metode, došao sam u dodir sa njenom komponentom Duše, naveo sam je da se sjeti njene otmice, ona se tada nije ničega sećala, ona se nije mogla sjetiti čak nijedne od njih. Međutim, njen Test za žrtve otmica je bio izraženo pozitivan. Tako sam je primio i uveo u hipnozu, i naveo sam je da se sjeti … njen momak je govorio, „Ona se jednostavno onesvijesti! U jednom momentu, ona je tu i razgovara samnom, a onda stane … a onda ja: ‘Hej! Probudi se! ‘… Ali ona više nije tu. „Nakon nekih 10 minuta, probudi se, pogleda unaokolo, pa počne plakati. „Zašto plačeš? Gde si bila? Šta si radila? „Pojma nemamo. Hm …
0,43
Tako, na toj tački ja razgovaram s njom, pre dve godine … i navodim je da se sjeti onog trenutka kad je bila kod mehaničara, „Upravo smo dovezli auto kod mehaničara,“ a njen momak mi je rekao, „Okrenuo sam se i vidjeo da ona sedi na stolici i plače. Onda sam je pitao u vezi nečega ali mi nije odgovarala! Ona kao da

nije bila tamo! Tako, pomislio sam: jadna ona! Možda je bolesna ili je šizofrenična. Šta ja znam?! … a onda sam počeo da primećujem nešto. I tako, naveo sam je da se sjeti tog događaja: to počinje kad je ona tamo, u mehaničarskoj garaži, gde je njen momak dovezao auto na popravku, i odjednom … hm … ona je na stolici i plače!
Ne! Idi nazad! Tu ima jedan deo koji nedostaje: idi nazad. Idi unazad; idi napred; idi nazad; idi napred … a nije bilo ništa … kad odjednom, ona primećuje neka čudna mala stvorenja, svetlo plava, koja su prošla upravo ispred nje. „Ko su oni?“ – „Ko zna? Ja ne znam. Sve je mirno. “
Kad ona kaže, „Sve je mirno,“ to znači da je prostor-vreme zamrznut.
01:56
„A šta se sada događa?“
„A sada idem prema gore. Idem kroz jedan svetlosni snop. Tu jedan blještavi snop svetlosti. Ja idem prema gore. “
I to je bilo kad su je stvarno sjebali!
Kad su je stavili nazad a vreme je stalo, umesto da su je vratili tamo gde se prethodno nalazila, oni su je postavili da sedne na stolicu. To je razlog zašto se ona ne seća kad je sama sjela na tu stolicu. Zato što ona to nije sama učinila. Oni su je stavili tamo. Vanzemaljac je napravio malu grešku koja je za nas veoma važna.
2,21 I ona se seća ovoga i onoga i tako dalje …
Kad sam to radio, pričao sam s njenom komponentom Duše i rekao sam joj, „budi načisto s tim da im ne dopustiš da te više uzimaju! U drugom slučaju … propali smo „, a komponenta Duše je odgovorila,“ U redu. Razumela sam sve. “
Tako, ona ide … Ona živi u inostranstvu godinu dana … Ona se vraća … uvek s istim momkom koji kaže, „ona ponekad postane dezorjentisana: ona se zaustavi …“
Ja znam šta se dešava kad se neko zaustavi. Na primer, oni uključe vašu kopiju, vaša komponenta Duše se odvoji i ide tamo, i vi jednostavno izgubite svesnost o tome ko ste. Zato što dok se komponenta Duše nalazi tamo prijeko, oni crpe njenu energiju.
Tako, to je moja ideja: ja razgovaram s njom, stavim je pod hipnozu, i kažem joj, „Sada ćeš mi reći o tome kada su oni dolazili poslednji put.“ Onda se otvori jedna slika, to je bilo prije 3 dana. Kad su bili na benzinskoj pumpi. Oni imaju onaj auto za kampovanje u kome žive … ne žele da budu na jednom mestu, tako da se stalno kreću.
3,21

hm … a ona kaže, „ja sjedim tamo napolju, za jednim metalnim stolom, dok moj dečko puni vozilo gorivom. U stvari … metanom, „… i odjednom, sve se zaustavlja. Sve je zamrznuto.
„Gledaj. Da li možeš videti ikoga u blizini? „-“ Ne, nema nikoga. “
To je momenat kad je ostao mehur: nema živih bića: tu si samo ti i tu su samo stvari. „Nema više ni riba u akvarijumu!“, Žrtva otmica kaže …
„A šta se ovo dešava?“ – „A ja se krećem … i idem prema autu … ali … „… i ona pokazuje da hoda ovako …
4,02
„Ja ne mogu da prođem kroz ovo … Auto je tamo prijeko … ali ne mogu da prođem do tamo … “
„A šta se sada dešava?“ – Jer kada smo počeli, postavio sam je ispred jedne nepomične slike: „Pogledaj. Ovo je zamrznuta slika tog događaja „-“ Ali, sada se ta slika cijepa! Sada u njenoj sredini ima jedan procijep! “
„Kako izgleda to poderano mesto?“ – „To je crno! To je jedna rupa. Rupa … koja postaje svetlo plava … a tu je i nešto što se uvija i uvija … “
„I šta se dešava?“ – „Hm, dolaze neki ljudi … “
„Neki ljudi dolaze? A kako oni izgledaju? “
„Jedan je obučen u kombinezon … a ja se ne mogu pokrenuti. “
„Nosi kombinezon? A kako on izgleda, taj što nosi kombinezon? “
Ona ga posmatra …
4,44
Možete videti kako ona pokreće svoje oči zato što posmatra tu scenu … pa onda kaže, „To je kokoš u kombinezonu!“
To je kokoš u kombinezonu … postoji jedna vrsta vanzemaljaca koji izgledaju kao kokoši, oni su 13 stopa visoki … kokoši! … u kombinezonu!
„Kokoš u kombinezonu?“
„Kokoš u kombinezonu!“
5,07
„Tu su i neka druga stvorenja a oni imaju naranđastu kosu. Oni me uzimaju i stavljaju nešto u moje uho. Drze pištolj prislonjen na moje uho! “

U stvari, saznali smo da to nije bio pištolj, nego nešto drugo. Oni su je prisilili da ostane nepomična a ima nešto ovde [pokazuje na uho] što deluje na njeno levo uvo. Ona je levoruka: oni vade napolje iz uha jedan implantat.
„A onda?“
„A onda žurno napuštaju to mesto jer kažu – Moramo požuriti! Moramo požuriti! – I vraćaju se nazad u rupu. Idu natrag u rupu i sve nastavlja ponovo da se odvija kao pre! “
I tako, pre nego što su otišli u tu rupu i nakon što je sve počelo ponovo da se kreće, ja dokučim njenu komponentu Duše i zaustavim je. Zato što se te stvari nisu slagale! Rekao sam joj, „Ne dozvoli da te ikada više uzimaju!“ Rekao sam joj to i 2 godine ranije, ali … znate! Ona treba to da razume!
5,58
Umesto toga, ona ih je pustila da je ponovo uzimaju! Komponenta Duše kaže, „ali oni ne uzimaju MENE, oni uzimaju nju!“
Zato što sam joj rekao, „Nemoj im dopustiti da te ikada više uzimaju.“ – Ja nisam rekao, „Nemoj dopuštati da ikad više uzimaju tvoje fizičko telo / kontejner!“
6,10 Vi treba da dajete precizna objašnjenja komponenti Duše! „Oni uzimaju nju“ … „Ali stani, zar tebe to nije briga?“
„Ne! Zašto bi me bilo briga? He, he, ja ionako pobjegnem … ja odem nekud drugo. (Tako žrtva može svoju otmicu da doživi i kao „astralnu projekciju“, prim. Prev). Zašto bi me bilo briga? Oni uzimaju nju. “
„Kako misliš, oni uzimaju nju?! To je tvoj kontejner. To jeste važno. On ti omogućava da radiš to, ovo ili ono! … da li su tebe kasnije hvatali? “
„Ne! Oni ne hvataju mene. “
Tako, zaključili smo da je sve što smo uradili pre dve godine bilo veoma dobro. Jedini je problem bio taj što nisam bio dovoljno precizan jer tada još nisam shvatio da se ovde mora biti EKSTREMNO precizan!
6,43
EKSTREMNO precizan. Dakle, nakon dve godine, ponovo sam je reprogramirao, tako sam je naveo da vidi one vanzemaljce koje nije prije vidjela itd itd .. sve one razne kokoši … različite stvari … tako da smo obavili jedno generalno čišćenje. A

onda sam joj obezbijedio opet uslove da živi još 200 godina više i da je pritom niko ne drži za jaja.
Onda, na kraju te pustolovine, pitao sam je, „Kad tvoje fizičko telo / kontejner postane malo umorno, šta se dešava? Da li te uzimaju? [Onda se ispravlja; prim. tal. prev] DA LI SU TE UZIMALI? Ukoliko bih rekao – Da li te uzimaju – onda bih pokvario stvar! … ili si ti bila ona koja je izašla napolje? “
7,25
„Oboje. U drugom slučaju ovde nam postaje previše tesno. U ovom kontejneru nema mnogo mesta. “
„Nije bilo mnogo prostora! Sada, s obzirom da te niko ovde ne drži za jaja, ti imaš dovoljno prostora! “
„To je istina! Sada se osećam mnogo udobnije ovde unutra! „“ Dobro, onda samo nemoj previše da se skitaš unaokolo! „7,41“ Ali zar to nije kao kavez?! “
„Neee! To nije kavez! Kasnije, kad ovaj kontejner umre, nakon što on obavi svoje poslove, onda možeš ići gde god to poželiš. Ali sada, ti trebaš da budeš ovde! Ti treba da štitiš ovo svoje fizičko telo / kontejner! Ti štitiš svoje fizičko telo / kontejner a tvoje fizičko telo / kontejner štiti tebe! “
Onda morate da joj date jedno dugačko objašnjenje kako da ona to čini. Vi joj morate sve to objasniti. Tako, onda ona kaže, „Dobro, OK“
Kad ona kaže, „U redu“, onda možete izaći iz hipnotičkog stanja, jer napokon, ta osoba više neće biti otimana! Ili, ako je otimaju, onda oni to rade na nekin način koji nama u ovom momentu nije poznat kad reprogramiramo tu osobu.
Pre dve godine smo rekli, „Nemoj ima dopustiti da te ikada više otimaju!“
Nema problema. Komponenta Duše kaže, „Koga, mene? Ne! Oni me navode da odem u onu stvar tamo prijeko, u onu vrstu uređaja, ne! Ja ne idem više tamo! Tamo gde je unutra ona spodoba, zmija sa repom … ne! Ja ne idem više tamo unutra! “
Ali, oni su koristili fizičko telo / kontejner! A oni su ga takođe koristili i za proizvodnju neke njihove dece! Zato, što su je povremeno otimali a tu je bio i neki uređaj, i tako dalje … ali zašto? Zato što na kraju krajeva, nikoga nije briga! To je samo jedno fizičko telo / kontejner!
Onda su takođe uključivali i kopiju, pa su kroz tu kopiju crpili njenu energiju! A komponenta Duše nije to shvatala! … „Sve dok oni ne otimaju mene!“ …

Vidite? … To je to. To je ono što se dešava. 8,53
A kako smo ovo razumeli? Razumeli smo to jer se s vremena na vreme, događalo nešto za vreme hipnotičkih seansi, što je bilo neočekivano.
Kako je došlo do toga da smo bili u stanju da razumemo ovu vrstu scenarija? … Zato što smo hipnotizirale stotine ljudi! A kod svakoga od njih bilo je nešto što je bilo malo drugačije.
I to nam je dalo jedno ogromno „more“ podataka koji su nam dozvoljavali da stvorimo način da interpretiramo sve ovo. U drugom slučaju, mi ne bi bili u stanju da radimo sve ovo! To je ako ste razumeli, vrsta situacije s kojom imamo posla.
9,29 Sada … a šta u vezi budućnosti?
Ah! … to je problem: ukoliko ja uradim … mi smo uradili mnogo hipnotičkih seansi … kao jedan primer, postoji jedna osoba kojoj je bilo potrebno 12 hipnotičkih seansi da bi se oslobodila. 12!!!
Šta znači … godina i po. Prvi čovek s kojim smo radili, Valerio Lonza, s njim smo radili dve i po godine …
Deo 14
… Nakon priprema koje su trajale 5 meseci, ai tada smo bili sposobni razumeti samo 5% cele priče. Sada … u stanju smo da razume sve čak i bez primene hipnoze. A zašto? Zato jer potrebno osobi vrlo pažljivo objasniti šta on / ona trebaju napraviti, primenom SIMBAD vežbe. SIMBAD je akronim koji znači: sistem kojim se riješava vanzemaljaca jednom zauvek. („Samoinducirana metoda za trajno blokiranje otmica“.)
00:28 Upotrebio sam slučaj sa 105 e-mailova da bih vam omogućio da razumete ovu stvar. Jer ćete čitati ovu priču i bit ćete izvan sebe zbog toga! (And iou are going to be bummed out about it!) Jer ćete reći: „Jebi ga! Ona se oslobodila sama od sebe! „Ona se zaista“ ubila od posla „… iu procesu samo-oslobađanja oslobodila se vanzemaljaca ali i otuđenja … delimično od svog supruga. Jer kad se pojavi ovakva vrsta veze … čitaj … postoji e-mail koji kaže: „… Moja kćer je čitala poruke s mobilnog telefona mog supruga i saznala da on ima ljubavnicu.“ E, sad, ako kažemo na ovaj način, to je nešto normalno. Ali u situaciji u kojoj trebaš podršku, pomoć i neku vrstu … u toj situaciji se osećaš da su te zajebali!

Osećaš se kao da ne možeš nastaviti više! Upravo u tom trenutku, prema ovome što ova žena kaže, je priča o putovanju tokom kojeg ona povećava nivo svoje svesti, a ovo je za CIJELI svemir! Vanzemaljci na jednoj strani, a otuđenje na drugoj.
01:47 Da, zato jer postajete više svesni o ovom specifičnom problemu, celi svemir vam izgleda drugačije! I tako, na kraju, sada je srećna! Našla je novi posao. Radi izvan kuće. I ima novi pogled na svet … odmah je promenila svoj imidž, onaj kojeg koristi na društvenim mrežama, a to je znak koji nam omogućava razumevanje da ona sada ima drugačiju sliku o sebi, u odnosu na onu koju je imala pre!
02:10 I ima dve kćeri. I sada radimo sa njima, da ih oslobodimo na isti način. Prva je 14 godina stara, a druga 2,5 godine. I ova (mlađa, op.prev.) Kaže: „Mama, prošle noći je onaj s repom dolazio opet! Kakva mora! Možemo li ih zaustaviti? Mamice! “
I sada, kada bilo koja od njih shvati da im se vraćaju, odmah će se probuditi! A tu je i pitanje unutrašnje borbe. Jer majku više ne mogu uhvatiti. Starija sestra savršeno razume šta se događa i radi na tome. A malena … – Takođe … jer je svaka pojedina reč u tim pismima puna značenja! Ako možete shvatiti, u onih 105 e-mailova, postoji trenutak kada komponenta duše govori i kaže da ne želi da bude više uhvaćena. I bit će potrebno dugo vreme da se oslobodi njenog (starija, op.prev.) Kćer.
03:23 Dok će mlađa biti svaki put uhvaćena! Ali, kako smo napredovali sa radom, u vežbi sa 14-godišnjom ćerkom, njena komponenta duše kaže: „Oslobodit ćeš se pre svoje mame. A potrajaće neko vreme da se oslobodi i tvoja sestrica. „Budućnost se već promenila!
Promenila se jer se nešto napravljeno u tom pravcu, kako bi se promenila! Tako da sada, ako stvari ostanu ovakve kakve jesu, obe njene ćerke će se same osloboditi! A uskoro, ne samo da mlađa kćer neće sebe osloboditi za puno vremena, nego će to učiniti vrlo skoro!
Jer je budućnost promenjena. Kad sam radio, prije nekoliko dana … postoje neke epizide koje su uistinu zadivljujuće … Tokom zadnje hipnoze s tim devojčicama, došli smo do dela gde se spajaju skupa duša, um i duh, u kojem se trebaju zaista Stopit zajedno u jednom trenutku u kojem se izlazi iz hipnoze …
04:33
Jer, stapanje zajedno znači spajanje 3 svijesti tako da postajete Monada (op.prev:
nedeljiva, neprobojna jedinica materije koja čini osnovni sastavni element fizičke
stvarnosti u metafizici Lajbnicovoj ili prema pitagorejcima, to je bio izraz za božanstvo ili
Prvo biće, odnosno, ukupnost svih bića, kao izvor ili Jedno bez podele). Dakle,
samo jedna stvar i nema više prostora za vanzemaljce … to im uvek kažem: „Trebat
ćete … sada ću brojati do 10 i sve će se dogoditi u isto vreme … i vi ćete postati jedno
sa svojom dušom, umom i duhom. “

4,53 A duša mi kaže: „Ne, još ne … uskoro … kad um bude dovoljno zreo … sada još nije vreme.“ A ja trebam to pustiti tako jer ovo znači da vreme još nije došlo za ovu osobu da ujedini sve svoje sile i učini tu stvar.
Ne mogu prisiljavati osobu da to napravi, jer tako stvari ne funkcionišu. Uzevši ovo u obzir, otkrio sam nešto JAKO lepo, imao sam jebenu sreću, kao i obično … Dakle, dogodio se ovaj slučaj, radi se o gospođi iz Ankone koja nije u potpunosti shvatala šta joj se događa.
Da … znala je … ali nije bila potpuno svesna u vezi činjenica. I svaki put je bilo jako teško uvesti je u stanje hipnoze. Da, na kraju se dogodilo, ali nisam bio zadovoljan. Dolazila je k meni 3 do 4 puta … tokom godine. Tako, nastavila je dolaziti sve snažnija i snažnija.
5,53 Vanzemaljci je više nisu mogli dohvatiti … ali su i dalje pokušavali … i vojni lik se stalno vraćao … a onda i kopija i tako dalje … A ja sam znao što se u stvari događa. Ona nije bila svesna ničega, tako da je hipnotičko „poboljšanje“ (razumevanja, op.prev.) Uvek potrebno. A ona nije bila u stanju provesti vežbu SIMBAD jer je snažni kinestetički tip osobe koja ne može u svom umu VIDJETI trodimenzionalnu sliku. To je normalno, zavisi od vrste mozga kakvog imate.
6,21 Slušni, vizuelni ili kinestetički. Obično, kinestetički nisu u stanju to napraviti. Ne može uspeti to napraviti! Osoba koja je potpuno kinestetički tip ne može to napraviti.
06:31 U tom slučaju treba drugačiji sistem. Tako da, budući sam bio već očajan, pokušao sam nešto … (smije se) što mi je pomoglo shvatiti nešto što nisam razumeo pre. Pre nego što sam je izveo iz hipnotičkog stanja, budući da nisam imao odgovarajuću podlogu i dobro je da mi se ovo dogodilo samo jednom u 20 godina … Rekao sam njenoj komponenti duše da zamisli SIMBAD prostoriju i radio sam s njom SIMBAD dok je bila u dubokom transu, tokom ove vežbe njene komponente duše, uma i duha se trebaju spojiti skupa. I to se dogodilo.
7,08 I upravo u tom trenutku je postala poput osobe koja je u dubokoj komi.
7,16 Nema više kontakta sa telom. I počinje hrkati. I ne možete s njom više razgovarati. Ništa ne možete napraviti. Znao sam šta se dogodilo! Duša, um i duh su se spojili … Trijada … Tap! … Odvojili se i izašli van! Kad je Trijada odvojena, telo je mrtvo!
7,37 Postoji oduvek ta veza, daleko, ova traka, kao što su je nazivali Tibetanci … i Trijada je tu, gore, uopšte je nije briga! Ova osoba mi je kasnije rekla nakon što je izašla iz hipnoze što se dogodilo s njene tačke gledišta. „Bila sam tamo gore. I nisam se željela vratiti u fizičko telo / kontejner tamo dole! Šta me briga za fizičko telo / kontejner! Gore je baš lijepo! A ti si me nervirao sa svojim rečima. „A ja sam joj govorio“ Sada ćeš se vratiti natrag u svoje fizičko telo / kontejner. “

8,05 Razgovarao sam s njom tako dugo da je ona pomislila: „Kakva mora! Ne vraćam se tamo više! „A ovo se dogodilo jer je komponenta duše ili vaša Trijada predstavnik onoga ko u stvari Vi jeste!
8,16 Ako ste neko ko ne želi da živi, ko nije prihvatio patnju koju život donosi DNEVNO, a ona je bila ova vrsta osobe, tako da se nije želela vratiti u svoj kontejner!
8,27 A ona mora iskusiti fizičko telo / kontejner! Zato je tu! Dakle, tada sam shvatio nešto sasvim tehničko: osoba je bila u istom stanju kao i osoba na veštačkom disanju! Baš poput biljke!
8,44 Telo bez svesti. Nije reagovalo, što god uradili. Nije odgovarala na nadražaje.
8,53 Ništa. Nula. Tada sam se zapitao: to je upravo bilo vreme kada su svi govorili o eutanaziji, o ljudima koji su u takvoj situaciji kojima je zaustavljen život: što napraviti? Ubiti ih ili ne? Trijada je odvojena ili nije? Jer ona je bila upravo kao osoba u komatoznom stanju.
9,14 Da sam je ostavio tako, ona bi bila u tom komatoznom stanju do kraja života! Tada sam shvatio nešto, što nisam mogao pre razumeti, dok nisam doživjeo ovo iskustvo! Kad sam to spoznao, obratio sam se Trijadi i rekao joj: „Sada se vrati nazad u svoje fizičko vozilo / kontejner!“
9,30 I upravo u tom trentuku se fizičko telo / kontejner počelo micati opet. Kad se Trijada vratila natrag! Izveo sam ženu iz hipnoze i poslao kući. U to vreme nisam bio svestan još jednog čudesnog rezultata kojeg smo postigli! Jer je u međuvremenu, Trijada, njih troje, međusobno razgovaralo, prepoznali su se i došli su podsvesno, do osposobljavanja neverovatne osvešćenosti!
Ovoj ženi se više nije događalo da su je otimali. Jer je zbog informacija koje sam joj dao, telo slušalo moj glas …
Dio 15
Ona je slušala i razumela je!
Dok je osoba nekad bila definitivno šizofrenična, što znači da desna i leva hemisfera nisu međusobno komunicirale uopšte, kao odrezane, ja sam ih prisilio da ostanu unutra zajedno. I to je bio trenutak dosezanja svesti. Ova me žena nazvala pre

nekih mesec dana i rekla: „Ah! Osećam se tako dobro! Nisu se više vraćali. U stvari, neku večer, posle 4 ili 5 meseci, testere (‘kokoš’; Horus; prim prev) se vratilo! Znate, onaj s tom stvari … s kljunom … jebi ga! Udarila sam ga. Otišao je. Sad sam dobro. Sad se više ne vraćaju! “
0,30 A ja sam bio u stanju da postignu ovaj rezultat jer sam imao jebenu sreću. Jer je to bila opasna operacija, što da se Trijada odvojila i odlučila da se neće vratiti? To je to! Meni je dosta. Ne! Ne možete to raditi! Ja bih bio odgovoran za ovo! Hoću reći, neko bi bio mrtav kao kamen tamo! Mislim … i onda, kako bih trebao objasniti policiji kad bi me vodili u zatvor? (Ljudi se smeju u pozadini.) „Znate, to je Trijada tako odlučila! To nije moja greška! “
1,04 Zato vam ovo sve govorim „Sačuvajte slatkiše da mi ih donesete kad budem u zatvoru, pre ili kasnije ..“ i zato vam govorim, prestajem u petom mesecu. Ovo je što se dogodilo, manje ili više. Sada (gleda na svoj sat) …
1,17 … ako imate kakvih pitanja, dat ću vam prostora za pitanja, ja sam završio za sada. Hvala vam.
***
1,22 Da? Pitanje: „Na šta ste mislili kada ste rekli“ mreža „kada ste govorili o toj ženi?“ Odgovor: „Na primer, Facebook je mreža“. Pitanje: „Daa, ali …“ Odgovor: „Zašto sam rekao mreža, a ne Facebook? Tome mora biti razlog! Upamtite, sve što radim nije slučajno! Ako sam rekao „mreža“ znači da nisam htio reći „Facebook“.
2,09 Postoji više od toga, da (odgovara na nečiji drugi komentar) zašto? Zato jer mi je stalo da ova osoba ostane anonimna. Pitanje iste osobe: „Da, ali ja sam mislio / la da se to odnosi na mrežu duša.“ Odgovor: „Ne, ne, ne, ne, ne.“ Pitanje: „Hoću reći, kad …“ Odgovor: “ Ja sam upravo mislio na internet. Da, da, da. “
2,31 Pitanje: „Šta je s ljudima koji izgledaju mrtvi?“ Gde je njihova Trijada? Šta se događa? „Odgovor: Da, i ja sam se takođe upitao u toj situaciji. Tako da, čak i ako sam se s tim pitanjem nosio olako i da sam običavao reći: „Da, svakako bismo trebali eliminisati, hoću reći, trebamo izvesti eutanaziju“, sada, nisam tako siguran u to … “
2,54

Jer se radi o zaustavljenom životu, o zaustavljenoj živosti, o živom životu … o življeno životu … osoba nije svesna sebe, samo zato jer telo nije svesno sebe.
3,09 Jedina stvar koje smo svesni su um, duh i komponeneta duše. Mora biti da vam jedno od njih daje svesnost. Ako nemate bilo koje od ovih troje, ne možete biti osvešteni. Drugim rečima, koja je definicija, koju možemo stvoriti sada, vrlo jasna definicija živog bića: Živo biće je nešto / netko šta / ko poseduje svest.
3,30 Ova olovka, poseduje li svest? Ne. Onda nije živo biće. Stablo: poseduje li svest? Da, onda je živo biće.
3,37 Možda ima samo mrvicu svesti, poput stanice. Ali je ima, nešto. Tada je živo biće. To je to. Kompjuter, ima li svest? NE! Kompjuter, kako je predstavljen u filmovima naučne fantastike, nikad neće biti živ! Čak i da se nosimo sa hipnotičkim seansama sa vrlo složenim situacijama, pričama ljudi iz budućnosti, koji su zaglavljeni u mašinama, a njihov mozak je tamo, sa svojom svjesti i koju oni daju mašini. Nešto što je užasno i strašno.
4,11 I ova vrsta pitanja se ponovo vraća: „Šta nam je dalje činiti?“ Osoba koja ima prestanak svesnih funkcija (suspended animation) je potpuno odvojena od Trijade, tada je čak možemo i ubiti, jer je ona mrtva u stvarnom smislu te reči!
4,26 Ali, ako ipak postoji povezani dio, koji je vani i ne želi se vratiti u fizičko telo / kontejner?
4,33 Tu imamo problem kojeg ne znam kako sad rešiti. Pitanje: „Profesore, razgovarali smo o … (Ne razumem o čemu govori, op.tal.prev.), O velikim zmijama, o malim zmijama … ali, koliko ih je? Odakle dolaze? Isto tako, kako se pokazuju? Mislim, na molekularnom nivou, vibracije su takve da mogu prolaziti kroz zid i td. „Odgovor:“ U redu, da, shvatio sam pitanje. U redu, pre svega, njih nema tako puno. Šta znači da je bestijarij (kolekcija zveri) malen. Odmah ćemo videti:
5,11 Postoje vanzemaljci s telom i bestelesni vanzemaljci. Oni s telom izgledaju ovako:
Postoje bića „plavušan“ koji su 7’3 „visoki (cca 2,25 m op.prev.), Ženka je niža. Ovo je jedina vanzemaljska vrsta koja ima ženku, koja je približno 6’7 „visoka (cca 2,05 m op.prev.), Narandžaste kose, od tamno crvene do svetlo narandžaste, svih nijansi između toga, koja nosi tamno ili svetlo plavi kombinezon,
5,32 S trouglastim znakom, ovde, s pet prstiju, koža im je nešto poput … kvarcana … kako to zovete?

Poput onih osoba koje su opsednute šargarepama, jedu šargarepe i posle nekog vremena postanu žute kao šargarepe. Da, upravo tako! Zovemo ih Narandžasti. Imao sam studenticu, završne godine, bila je anoreksična i imala je poput svih anoreksičara ovu opsesiju.
06:00 … i ona je jela šargarepe po ceo dan … postala je ružičasta. Narandžasto-ružičasta, poput šargarepe! Govorio sam joj: „Čuj, moraš da preduzmu nešto u vezi s time, ili ćete proglasiti za vanzemaljca!“ To je bilo 1881, 1982.
6,12 Lobanja im je spljoštena sa strana i izdužena prema natrag, na vrhu su zenice, vrlo svetle, vertikalne, poput mačijih, različitog oblika.
6,24 Zatim, tu je još jedan lik, koji izgleda poput zmije, u stvari reći da je poput zmije je pogrešno, jer je on amfibijan (vodozemac). On je verovatno visok oko 7’10 „(cca 2,15 m op.prev.), Sa zdepastim repom.
6,38 Kad stoji uspravno, oslanja se na svoj rep kao da je tripod (tronožac). Dok hoda, rep je malo podignut od tla, samo nekoliko milimetara, ne vuče ga po tlu, nego je iznad njega. On je vrlo masivan! Ima 5 debelih kanze, a ovde ima nešto poput nokta, baš poput mačjeg šestog prsta.
7,04 Ruke mu imaju kožice. Ima 3 ispupčenja, jedno u sredini i dva sa strana …
7,10 Šta u stvari predstavljaju produžetak trepavica, to je, gotovo vertikalno, i ovaj na vrhu se podiže kao krijesta kad je iziritiran ili ljut. Nema ženki, ili, u svakom slučaju, nikad niko nije primetio razliku između mužjaka i ženki kod ove rase (vrste op.prev.).
Zatim tu je nešto što izgleda kao insekt. To je manta (bogomoljka), nije skakavac, ok? Postoji razlika u strukturi. Glava je verovatno ovakva (pokazuje rukama), s dva oka velika poput ovog (pokazuje), trouglastog oblika.
7,48 Ima mala usta poput insekta, i uvek drži svoje male troprsti ruke ovde, nešto poput ovog (pokazuje rukama), u ovom položaju. Svako nekog vremena, on takođe drži nešto u svojim rukama, a kad hoda proizvodi buku, kao da se nešto čudno pomera (ne razumem šta kaže – op.tal.prev.)
8,09 Ženka? Mužjak? U ovom slučaju, ko zna! Teško je to razaznati. Tu je još jedno biće, koje je verovatno visoko oko 9’2 „(cca 2,80 m op.prev.), JAKO visoko! Masivno. Zamislite jako velikog čoveka: ogroman. On, ili nosi beli kaput ili, u svakom slučaju, ispod njega nosi uniformu nalik na nacističku. Poput lika iz starih

filmova, nosi velike čizme, ima … (Ne razumem šta kaže – „… mesec, nešto …“ – op.tal.prev.) Ili nešto nalik tome, upravo ovde.
8,43 Oči su mu okruglaste, okrugle. Nema kose na glavi, ali ima male kvržice. Ima četiri prsta na rukama, a vrhovi prstiju su mu poput žabljih: okruglasti. A između prstiju se nalazi, takođe, mrežasta struktura.
Zatim, tu je jedan kojeg zove srcoglavi. On je malen, visine oko 5’3 „(cca 1,6 m op.prev.), Izgleda kao slatki mali majmunčić. Nosi neku vrstu tunike, ili je možemo tako nazvati, a ima vrlo naboranu kožu koja ga karakteriše.
9,13 Ima dva vratna mišića, koji su vrlo napeti, oči okrugle, svetle boje. Glava mu je oblika srca, tako da se u sredini nalazi mala šupljina, mogli bi se čak nekako reći da je bilobat (dvodijelan). Ovaj mali, koji uvek stoji mirno, je visok približno oko 4’11 „(cca 1,25 m op.prev.) I ima te ručice …
9,36 Čiji su prsti svi iste dužine, ovako (pokazuje svojim rukama). Nisu poput naših, koji su različitih dužina, jer svaki prst radi nešto drugo. To je taj koji upucava slike u vašu glavu. Često puta su oteti ispričali da ovaj dolazi i stavlja svoju glavu nasuprot njihove i puca slike u nju, u vas.
Dio 16
Onda, postoje tri entiteta koji nemaju telo:
Luk, mi ga zovemo Luks, dok su ga naši pretci nazivali Luciferom, donosiocem svetlosti, onaj koji donosi svetlost, neka vrsta Satane za drevne narode; to je jedan demon koji želi Dušu, isto kao i oni drevni demoni. On je biće bez tela. S obzirom da ga nema, da bi sprovodio svoje planove, njemu treba neko telo. A zašto? Zato što komponenta Duše, uzimajući u obzir kako je ona struktuirana, može da se zakači samo za telesnu DNA: za jedno telo.
Tako, s obzirom na to da on nema telo, njemu je potrebno jedno unutar kojeg će zakačiti DNA, što znači da će za tu DNA onda zakačiti komponentu Duše. To znači da on ne može dobiti komponentu Duše jer se ona može zakačiti samo za stvarnu DNA, onu čvrstu.
Tako, Luk uvek koristi nas, ljudska bića, mada on takođe koristi i druge entitete; međutim, jasno je to kako Luk ulazi unutra, penetrira …
… Postoje dva načina na koje on to radi: žrtva otmica se obično seća jednog čudnog i dražesnog deteta, koje blista od svetlosti, sa tamnijim očima a takođe i noktima na prstima, ako se uopšte radi o tome, oni su nešto tamniji, ali to u stvari nije telo, nego nešto kao jedan mali plamen koji se kreće i koji noću prilazi sve bliže, i bliže … a onda … (Proizvodi zvuk kao ‘Thad’), udara u solarni pleksus … i ulazi unutra.

A vi se osećate kao da morate da povraćate, samo zato što je vas parasimpatički nervni sistem bio izložen jednom posebnom nadražaju; kao da imate ‘kamen’ u stomaku koji vam izaziva taj osećaj … a unutar sebe osećate da nešto nije u redu; kao neka vrsta tereta, neka vrsta osećaja odvratne težine!
01:30
I ovaj se onda smjesti između komponenti Duha i Uma, što znači u levoj hemisferi mozga, corpus striatum. Na neki način možemo reći da vas on navodi da verujete da su sve misli koje vam šalje vaš Duh, – vaše! Umesto toga, on ih filtrira, modifikuje i navodi vas da verujete u dve osnovne stvari koje su nekako njegove osnovne osobine a to su: on je kreator religije i kreator instikta krivice (griže savesti?, Prim. Prev), a on je upravo taj koji ih je stvorio.
1,58
On vas navodi i na to da se osećate kao govno! … … A sve zbog nekih trivijalnosti! … … Jer sve dok ste živi … on vas drži „pod kontrolom“ na taj način. I on govori iz vaše unutrašnjosti svojim tananim glasom.
On vam priča iznutra i govori vam razne stvari. Na primer: „Vidiš! Izgubio si dugme! Rekao sam ti već da moraš priznati to da sam bio u pravu! Rekao sam ti da moraš pojačati to dugme! Svaki put kad ne želiš priznati da sam ja u pravu ili kad ne uradiš ono što ja želim, osjećaćeš se neprijatno! „Ili,“ Vidiš! Danas nisi izgubio nijedno dugme! Uradio si dobro što si ga čvršće prišio kako sam ti juče to savetovao! Svaki put kad budeš poslušao ono što ti ja kažem, napredovaćeš u svom životu! Ti ne možeš ništa uraditi bez mene! “
2,41
Čak i zbog jednog dugmeta, ako ne obratite pažnju na to, osećaćete se kao govno! U svakom slučaju, bez njega, zato što on stvara taj odnos gde vam je on potreban. Taj nema telo. Ono što se tu dešava je to da on uzima energiju Duše i prebacuje je na njegovo mesto, gde se nalazi jedan ogroman Luk, jedan jedini veliki Luk, … slično kao neka kanta koja zahvata vodu (energiju) iz jednog bunara a onda je usipa tamo. Uzme je sa izvora a onda je uspe tamo. To je samo jedno stvorenje koje je u stanju da se razdeli na mnogo različitih stvorenja i pod-stvorenja.
3,16
Onda, postoji i jedan kojeg smo mi nazvali „šestoprsti plavušan“, dok njega ufolozi koji u suštini nisu razumeli o čemu se radi, nazivaju Nordik-om. Kako stvari stvarno stoje, to je takođe jedno biće koje je visoko oko 8 stopa, a oni su svi isti! Ako vidite deset njih, jednog do drugog, oni su svi isti! Oni imaju 6 prstiju koji su iste dužine, malo kose koja je slična kosi one dječije lutke ‘Barbie’, to je ono što mi je rekla jedna devojčica jednom prilikom … a ja ću se sećati toga sve dok budem živ … I on ima jedno svetlo / belo oko! Oni takođe nose i jedan veliki medaljon sa nacrtanim

trokutovima. U stvari, to telo je lažno, kao plastika! Onaj lutkar koji pokreće tu marionetu nalazi se unutra!
Unutar tog tela nalazi se jedno biće koje nema telo. A ono dolazi iz jedne druge dimenzije. A da bi bio u stanju da se kreće u ovoj dimenziji, on je napravio to telo, koje pravi uz pomoć jedne mašine.
A onda, imamo i „kokoš“. Onoga kojeg mi zovemo „kokoš“.
4,16
Kokoš je jedna vrsta bića koje je povezano s našom istorijom. I sa antičkom istorijom Egipatskom. Kokoš … mi smo počeli da viđamo tu individuu, koja je poslednja koju smo otkrili a takođe i najpodmuklija! Najpametnija! Najstarija! To je onaj koji je oduvek ovde, koji je bio prvi koji je došao ovamo, na neki način … a dok smo sklopili sliku o identitetu te kokoške, potrošili smo mnogo vremena! Zato što je to nešto veoma neobično! Čovek nije čak to u stanju ni da nacrta nakon što se povrati iz hipnotičkog stanja, iako se dobro seća kako je to stvarno izgledalo.
Onda, nakon što to nacrtaš prvi put, onda ga se dobro sećaš i kad si budan i tako kad dođe … ne može te više prevariti!
Tako, vaša svest je toliko visoka da možete da ga vidite svojim sopstvenim očima. To je neka vrsta skalamerija koja je visoka oko 13 stopa i koja ne dodiruje tlo nego levitira, njegove lopatice su veoma naglašene, a tokom istorije mnogi su ih pogrešno smatrali anđeoskim krilima: zamislite kako se možete prevariti, sve sami sebe! A on takođe ima i te prste koji su isti kao kod kokoške! To je kokoš! A on ima i ovde gore jedan dugačak kljun, koji se transformiše u ‘pantljiku’, samo kod mužjaka, čini se da ženke to nemaju,
5,39
ta vrsta ima i polove. Ovde, na sredini lobanje, imaju nešto za šta još uvek nisam siguran o čemu se radi. Neka vrsta jednog malog sjajnog uređaja. Zamislite neku vrstu trećeg oka … kako mogu to znati! Odozada ima neko malo perje, koje se pokreće na vetru, i to je promenljivog oblika, i to se može otvarati i zatvarati, jer kad vas ta kokoš uplaši i reagujete sa „OH!“, Ona to izbaci napolje na leđima, ko zna! Šta je to? … Nešto što menja oblik i kada je to otvoreno izgleda ovako (pokazuje oblik uz pomoć svojih ruku). Oko u sredini … kratka brada … (Neko iz publike kaže – „faraon“) Da, to je tačno! A mi ga zovemo Hor (us).
6,24 A Horus je kokoš, ptica, koja je u jednoj posebnoj vremensko-prostornoj dimenziji, on
je iza zvezde koja se zove Alnitak a ovde mogu da ispričam i jednu priču … Šta je to Alnitak? To je jedna od glavnih zvezda u Orionska pojasu, Alnitak na
arapskom znači pojas.

A on [Horus] je jedno živo biće. Međutim, unutar njega postoji nešto drugo što predstavlja lutkara (u smislu – „onoga koji vuče konce“; prim. Prev), još jednom, to je biće bez vlastitog tela koje je stvorilo simbiozu sa tom individuom koja ima telo, tako da oni mogu zajednički da ispuni uslove za sisanje naših Dusa. Jedan od njih ima potrebnu tehnologiju dok drugi poseduje telo. I razmislite malo o tome!
Postoje 3 različite vrste tih simbiotskih odnosa: Luk, koji koristi jedno fizičko telo koje je slično zmijskom; oni su takođe napravili
dogovor kako bi mogli obavljati određene poslove. Šestoprsti plavušan, koji ima jedno lažno telo dok se iza scene nalazi stvarni lutkar,
koji nema telo. Taj ima nešto drugačiju simbiozu, mislim na ovog bez tela.
I ovaj što ima stvarni kontejner (Horus; prim. Prev) koji nije napravljen od plastike. Sve tri mogućnosti. Jedna neverovatna uzajamna simbioza! Na osnovu ovoga bi se zasigurno mogao napraviti jedan divan naučno-fantastični film. Nesumnjivo. A kako je došlo do ove situacije? Zašto sam pominjao onu zvezdu po imenu Alnitak?
8,02
Zato što jednog dana, za vreme jedne hipnotičke seanse … u stvari, nas jednostavno nije ni bilo briga odakle oni dolaze! … Zato što je ovde najvažnije to što oni dolaze i što nas tuku po dupetu! Tako, nas nije uopšte briga odakle oni dolaze! Nama to zaista nije važno. Ali bi to mogao biti jedan važan detalj.
8,18
Dakle, tog dana, ta osoba je pod hipnozom, ona se regresira unazad … ali se regresira na pogresan nacin … i vraća se unazad sve do vremena antičkog Egipta. A onda počinje da priča na arapskom jeziku. I tako, on priča na arapskom dva sata. Međutim, slušajući njegov arapski, uspeli smo da razume neke stvari, pogotovo u vezi s nekim specifičnim pitanjima kao što je – „Ko si ti?“ Itd ..
Jednostavno rečeno, on je rekao 3-4 važne stvari, imajte na umu to da je taj „on“ u stvari „ona“, žena koja radi kao učiteljica, mada je trenutno nezaposlena. Međutim, ne verujem da ona ima toliko visok kulturni nivo, osim onoga što je stekla za vreme svoje evolucije. Hoću da kažem, ona je pohađala obične škole a ne tamo neke prvoklasne. Ona je kćerka jednog doktora iz Napulja. Njena sestra je takodje žrtva otmica. Kćerka njene sestre je žrtva otmica. Njena majka je žrtva otmica … itd
9,26
Cela ženska strana te porodice nalazi se u jednoj komplikovanoj situaciji. Međutim, mi smo rešili njene probleme. Sada je više niko ne posećuje, ništa joj se više ne dešava, ona se odlično oseća i nije je briga za bilo koga ili bilo šta. Hoću da kažem, da ima mnogo slučajeva gde smo ostvarili dobre rezultate.

Ta žena priča pod hipnozom i kaže da se zove … sada se ne mogu setiti tog imena … ali se radilo o jednom muškom arapskom imenu. Ona je pričala na arapskom, sjećam se, a ubacivala je i pokoju reč na italijanskom, međutim, koristila je uglavnom arapski. A kad joj je bilo postavljeno pitanje, –
Dio 17
Zašto se tamo vratila? Vratila se jer smo već razgovarali o vanzemaljcima, razgovarali smo o poznatim kokošjim vanzemaljcima i njena komponenta duše ih je počela prepoznavati.Tako da ovde počinje niz informacija o drugom životu za vreme starog Egipta, kad ovaj glas reče: „Horus Ra“. Horus Ra … i čovek pomisli „OK, verovatno ga je videla na TV-u …“ „Horus Ra, ko je tvoj gospodar?“ „Moj gospodar je Horus Ra.“ „Odakle dolazi?“ „S Alnitak!“
0,37 Alnitak? Šta sam dovraga znao o Alnitak? Kad sam proverio na vikipediji i vidio da je to jedna od glavnih zvezda u Orionu, u centralnom pojasu, Alnitak. A ona dodaje „Akuut kufoo!“ Akuut kufoo? … a što je to? …
Pokušavao sam razumeti i saznao da je Kufu naziv jedne od egipatskih piramida, koji odgovara, prema Bauval (Robert Bauval je uočio sličnost rasporeda piramida u Gizi s rasporedom 03:00 zvezda u Orionovom pojasu, op.prev.) Alnitak! Kufu, pri čemu Kufu znači Petar, ili bolje, znači stena! I ustvari Egipćani pogrešno nazivaju da je ovo piramida faraona Kufua. Keops, takođe poznat kao Kufu.
Usput rečeno, imamo ovde jednu priču hebrejskog naroda, koja je lažna, jer ne postoji takva stvar kako što je jevrejski narod. Jer Petar, u priči „… na ovoj ću steni izgradi svoju lažnu crkvu“ je samo prepis faraona Kufua, poznatog kao Petar, koji, jadni sirotan, je samo obnovio piramidu, nije je izgradio.
Ali, ona dodaje, dok smo je pitali za „Akuut Kufu?“, Ono što nam je danas poznato kao Akkat-Kufu, što znači akadijski kamen. To je ime kojeg su Akadjana svojedobno dali piramidi! Pre Egipćana! I on to izgovara „Akuut“, a ne kao što žele da verujemo danas. A ja više vjerujem njegovom izgovoru, zato jer jadničak, ne zna ni jevrejski, ni arapski, ne zna ništa o Orionu ili Alnitak i … Orion Ra, Horus Ra, je, jer je isto rekao, Orion „Orion akuut ku“. .. tako vam daje komadić informacije … „Horus Ra. Ko je to? „“ Horus Ra je moj gospodar. „“ Da li je to onaj što dolazi s Alnitak? „“ I kako izgleda? „“ Visok je 13’2 „stopa (oko 4 m, op.prev.), ima kljun, ovde u sredini, izgleda k’o kokoš. „“ I, šta on radi? „“ Pa, ja dovodim ljude k njemu. „“ Dovodiš ljude k njemu? „“ Da, a oni ih stave u posudu i sišu energiju iz njih. “
3,17 „Stvarno? Sišu energiju iz njih? „“ Da. “

„I koliko ih je? Horus Ra? „“ Puno! „“ A odakle dolaze? „“ Dolaze sa Oriona! Alnitak! Akuut Kufu! “
„I što je s ovom energijom? Jesu li oni jedini koji je dobijaju? „“ Ne! „“ A ko su drugi? „“ Pa, zmije, isto „kaže. „A onda, nakon zmija? Ko je dobija? „“ Ne, to je sve. Ne preostane više ništa! “
A to vas vodi da razumete, idući unazad i čitajući istoriju i trudeći se da razumete koliko god je više moguće, istoriju faraona i njihovu genealogiju. Prva tri faraona, pred-faraonskog porekla, što znači najraniji, gde je bio jedan nazvan Horus Ra. Ovo su tri važna faraona, ali Horus Ra je baš kao i druga dvojica, a on je poznat kao drugi faraon. On je bog koji je postao faraonom. A bog, … on je faraon! On je došao „spolja“. I on je taj koji je izgradio piramide! Nisu to bili Egipćani, bio je to ovaj prokleti Horus Ra, s kokošjim licem.
Tako da je evidentno, jasno evidentno, da imamo istu mitologiju. Vidite šta se dogodilo u Vavilonu: Enki i Enlil, dva boga: jedan je zmija, a drugi je orao.
04:57 Pođite u Egipat i nađite Seta, životinju koja izgleda kao krokodil ili bolje rečeno kao bog Khnum koji ima karakteristike krokodila i sokola …
5,19 Horus i njegov opis .. Faraoni su se trudili da izgledaju kao pravi bogovi, nosil su male bradice i čudna pokrivala za glave i radili su te rupe u glavi (trepanacija lobanje, op.prev.) Tako da bi izgledalo kao da ima treće oko ili nešto, ko zna šta ! U svakom slučaju, radili su nešto čega tamo nije bilo! Onda pođite u Latinsku Ameriku i nađite Kuetzalcoatl i njegovu braću, pernate zmije i kondore. Uvek ista vrsta mitologije! Umesto toga da su ova dva lika vanzemaljci koje mi sada nazivamo velika zmija i kokoš.
6,05 Jer mi sada koristimo nazive koji više zvuče kao da su iz McDonalda! Jer u 21.stoljeću mi smo više na McDonald način. Dakle, pogledajmo sada, umesto da kažemo: „Ti si bog“ ne, recimo, „Ti si kokoš!“ (Ljudi se smeju) vidite?! To je to! Različita je međusobna veza u ovim stvarima … Ako pođete videti te male figurice Kuetzalcoatl braće, one su … pronašao sam jednu koja je potpuno identična s onom faraona Tutankamona. Stavite ih jednu uz drugu, imaju neku vrstu krilca ovde sa svim tim malim urezima … ovde je rupa iz koje izlazi zmija.
6,47 I lažna mala brada … baš ista! Zatim, tu je i otkriće poslednjih godina o kojem niko
ne govori, ali ga se može pronaći na internetu. U Australiji je pronađena pećina stara nekoliko hiljada godina koja sadrži priču o faraonu, napisanu u hijeroglifima. Ne sjećam se o kojem se faraonu radilo … mislim, Amenohotep III … koji je došao nekim poslom čak tamo dole sa svojim malim brodićem (radi se o Tutankamovom unuku Djes-ebu koji je nastradao u Australiji i tamo je sahranjen u toj pećini, op.prev.)

7,19 U Australiji?! Faraon?! A tu su i mali hijeroglifi koji su vrlo dobro napravljeni. Niko ne govori o tome, ali … Da, faraon je išao čak do Australije! Moglo bi čak da bude i istinito, ali onda u istoriji postoji nešto što nema smisla ako je ovo tačno!
7,34 Toliko o tome, za vreme hipnoze, a još uvek se sjećam toga, a to je nešto što sam već rekao, kad osobu pod hipnozom povežemo sa njenom AAM, to je deo vanzemaljca koji je u vama i nema telo i usisava vašu energiju, dok čeka da se novo telo formira za njega.
AAM. U jednom trenutku sam osobu upitao nešto što nema nikakve veze s glavnim predmetom, samo da bih mu preusmerio fokus, to je nešto što inače radim kako bih dobio spontanije odgovore.
Iznenada, niti se ne sjećam o čemu smo razgovarali upitah: „Ko je izgradio piramide?“, A odgovor je bio „Pa, ne znam, kad smo ovde stigli pre 12.000 godina, već su tu bile.“ Pitao sam za Veliku piramidu. „Kako misliš, bile su već tamo?“ Očito je da su već bile tamo! Jer, ako uzmemo u obzir radove Zecharia Sitchin, koji je prikupio podatke, on govori o 64.000 ploča. Govori o jednoj od njih tamo gdje je božja planina. A božja planina je piramida, koja je sad Velika piramide u Gizi. To je bila božja planina. Vavilonci su je već opisali pre 12.000 godina!
8,55 Sad ulazimo u istorijska pitanja o piramidama koje su trebale biti 3.400 godina stare. I kako ćemo se nositi s time?! Ovo je na neki način ista priča sa piramidom u Chichen Itzi, imamo te velike piramide koje imaju velike stepenice. Ove piramide, za koje kažu da su stare 34 ili 36 stotina godina. I postoje pitanja u vezi ovoga: jedna strana piramide je pod naslagom lave, od vulkana koji je udaljen 300 km, ali zadnja erupcija vulkana je bila pre 12.000 godina!
9,25 Dakle, ako je lava prekrila deo piramide, to znači da je piramida već tamo bila! Pa sad, dajte vi pođite i objasnite im ovo! Nije li trivijalno? … Šta to znači? To znači da, ne znam sad za sfingu, jer ovo je stvarno prilično teško pitanje, imamo samo podatke o eroziji izazvanoj vetrom i vodom, vrlo kontroverzna stvar! Ali, kako da ovo kažem … Prema mojem iskustvu, kad sam s osobom koja govori pod hipnozom i govori nešto … to nešto je istinito!
DIO 18
Ili, kad mi je čovek rekao da, s namerom da „poveže“ dušu s DNK treba vam nešto što se zove TT. I tada sam shvatio da je to Terminalna transferaze. A taj čovek je običan radnik u fabrici koji proizvodi plastične posude. Hoću reći … TT … Nisam imao pojma! A ja predajem organsku hemiju i predavao sam čak o saharozi, dok sam bio na fakultetu bioloških nauka.
0,28

Tada, neki drugi predavač predaje o delovima DNK, ja predajem organsku hemiju, ali nisam biohemičar. Ja doista kvragu nisam znao što je TT. Ali ona postoji. Terminalna transferaza je nešto sasvim tehničko, a ja nisam imao pojma da ona postoji! Ali mi je on rekao za vreme hipnotičke seanse i kada sam išao da proveri i zaista postoji! Tako da imam blagu sumnju da … siroti službeni egiptolozi su potpuno u krivu. Ili možda žele biti u krivu …
1,03 (Glas u pozadini postavlja pitanje, ne čuje se jasno). Teško je to, ali smo primetili sledeće: kad pokušavamo, kad smo izbacivali Luka van tokom hipnoze, a isto se događalo i za vreme SIMBAD-a, osoba bi počela osećati glavobolju ili bi patila od drhtavice ili lupanja srca, noga bi je boljela, drugim rečima, saznali smo da se radi o lažnim bolovima koje stvara Luk delovanjem na cerebralni korteks. Ali oni su lažni!
Njihova jedina svrha je da skrenu osobu sa puta, jer ako nastavi, sa svime što znamo o ovome sistemu, na kraju će eliminisati Luka.
2,03 Ali, jednom kad je trik otkiven .. gotovo je. Jasno je da ove hemikalije utiču na hemijske receptore.
„Ispričavam se Corrado, ali 7 je sati uveče …“
„Ali Luk, možemo tako reći, hemijski pilotira osobu da ide u određenom pravcu, može da poveća temperaturu … i dovodi do toga da osoba radi ili ne radi određene stvari. Da, da.
Da, da, moguće je, ne, ne, ovo nije moguće. Ovo je moguće i prilično je jednostavno pitanje: postoji nešto što se zove psihosomatici: psiha i telo su povezani. Tako da bilo što što deluje na psihu, telo jasno pokazuje posledice po njega. Nažalost, da! Ali, samo trebate shvatiti da je prva stvar koju vaša volja treba napravit je da razluči vaš istinski unutarnji glas od sitnog glasa Luka koji je u vama. Jednom kad ste toga svesni i da taj momak samo priča, a vi ga pustite da priča jer na kraju napravite ono što VI želite napraviti!
3,11 „Da, ali šta ako ne čujete taj sitni glas? A čovek misli da sluša svoj unutrašnji glas, tada ste „nasađeni“. Prevarite ga! Jer komponenta duše mora učiniti da se čuje! Mora izaći van. To je uvek ista priča: nikad ne možete nekoga osloboditi tko ne želi da bude slobodan!
3,24 Nikad ne možete nekoga osloboditi tko nije dovoljno osvešćen da to može učiniti. Poslednje pitanje: Da, molim? „Htjeo bih upitati kako oni odabiru svoje žrtve? Hoću reći, da li postoje neka određena obeležja? „Ne, u stvari, da, da, naravno! Postoji određena karatkeristike. Vrlo posebna. Verujemo da postoje sekvence baza purina i pririmidina u DNK. To znači poznatu sekvencu. To je razlog zašto majka, kćer, nećakinja, baka, na primer, sve

su bile otete. Jedini uzrok je u njihovoj DNK koja je dobra. DNK koja omogućava duši da se smesti tamo. Nisu sve DNK kompatibilne sa komponentom duše.
4,03 Šta se tada događa? Šta ovo znači? Znači da nemaju svi ljudi dušu.
Tamo iza, da, izvolite! … „Želim da upitati da SIMBAD, za kinestetičke osobu: prvo, kako izbegnete početne poteškoće prilikom početka rada s tehnikom i onda …“ (ne čuje se jasno pitanje do kraja, op.tal.prev.) Da, naravno.
4,50 To je razlog zašto je bilo potrebno 105 mailova da bi se oslobodila ova osoba. Jer, svakog nekog vremena, pojave se pitanja koja je potrebno rešavati i ja joj kažem: „Gledaj, to ćeš riješti na taj način, tada trebaš napraviti to …“ itd Dakle, morate da sledite osobu. Tu je kreiran SIMBAD baš za kinestetičare. A to je ovo, vrlo kratko rečeno. Objavljeno je na … eksperimentalni deo možete naći u članku Mentalne simulacije, imate ga na internetu. Možete ga pročitati celog i na kraju ćete naći eksperimentalni deo, za kinestetične ljude.
5,17 U osnovi, vi ste u sobi, u kojoj ne možete ništa videti … gotovo da nema svetla, a vi sedite dole. Znate da je tu vaša fotelja, znate da li je vruće ili hladno. Možete osetiti, namirisati miris tekstila sa fotelje.
5,31 I imate u ustima taj ukus, znate, ukus modernog drveta koje koriste da bi napravili ove nove vrste stolova … to je ispred vas, baš kao da ste u jednoj od onih fabrika u kojima se proizvode, možete osetiti taj miris .
5,44 Imate tri telefona ispred vas, ali ih jedva nazire jer je mračno. Ali znate da su tri
telefona. Jedan je povezan sa vašim umom, jedan s dušom i zadnji s duhom. I svaki je drugačije boje. I izrađeni su od različitih mateijala. I kad ih uzmeš u ruku, možeš recimo osetiti, na primer, da je ovaj napravljen od tkanine, jedan od drveta a zadnji od stakla.
6,04 Zato što možete da birate materijal i kada ga stavite na uho osetite njegovu toplotu ili možda škripi pod rukom kao stirenska pena itd Na ovaj način ste sve doveli do kinestetičkog viđenja.
6,18 Veoma je malo vizuelan, a onda opet malo auditivan, jer ne možeš videti s kime razgovaraš, ali možeš cutu glas u prijemniku! U ovom trenutku, ukoliko ste zaista kinestetičke-auditorni tip osobe, SIMBAD započinje i što se tada dešava?

Događa se da otkrivaš da je tvoj telefon u stvari videofon, tako da ukoliko želiš pritisneš dugme i možeš takođe videti šta je s druge strane. I kroz ovu SIMBAD vežbu nastojiš izbeći probleme koje imaš u vezi s ovim prostorom.
6,45 Kako tada nastaviti? Napraviš to i ako se pojavi bilo kakva poteškoća kažeš mi „Zaglavio sam ovde zbog toga i toga.“ Ja intervenišem i kažem ti: „Tada to napravi na drugačiji način“, kao na primer trik! Završni trik i svi idemo kući. Završni trik. Ne možeš razgovarati sa svojom komponetni duše jer je u SIMBAD sobi bučno.
7,08 Uzimaš svoju komponentu duše i ulaziš u ogledalo. Tamo je ogledalo u kojem se trebaju videti osobe koje ulaze u prostoriju. Ogledalo je povezano se arhetipovima i realitetom prisutnosti duše i svesti.
Bilo šta što nema svoj odraz u ogledalu ili ima drugačiji odraz od onog kojeg u stvari vidiš, su one stvari koje nisu ono za što se predstavljaju!
7,32 To si samo ti! I samo tvoja duša može ući u ogledalo i možeš razgovarati koliko god želiš s njom dok ste na drugoj strani! Niko vas ne može uznemiriti. Tada, kad doneseš svoje odluke, vratiš se na ovu stranu i napraviš nered!
Kraj

Click to access malanga_transkript_predavanja.pdf

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Jedno reagovanje »

  1. […] NAJNOVIJE INFORMACIJE o vanzemaljskim otmicama – TOSCANA 10/2009. […]

    Sviđa mi se

  2. Lilly Tatic kaže:

    Reblogged this on BELEŽNICA and commented:

    Postoji jedno morfogenetsko polje u kome smo svi povezani jedan s drugim, prema tvorcima ove teorije. U stvari, ovde se samo radi o postavci da Prostor i Vreme ne postoje. Tako, ukoliko postanemo svesni toga ko smo mi, a možemo reći da je proučavanje vanzemaljaca doprinjelo tome jer da nije bilo vanzemaljaca, mi ne bi bili u stanju da razume sve ovo … tako, sada, kad znamo sve ove stvari, mi smo u stanju da oteramo vanzemaljce a sada smo takođe u stanju da radimo i mnoge druge stvari! A ranije to nismo bili u stanju da radimo jer smo mislili da nismo u stanju da ih radimo. Na primer, podizanje jedne čaše s vodom uz pomoć snage volje. Čovek treba biti svestan toga. Ali, to se može učiniti!

    Sviđa mi se

Postavi komentar