Sasvim jasan odgovor dobija svako, ko pročita knjigu Olega Platonova ZAŠTO ĆE PROPASTI AMERIKA, čiji prevod je kod nas uništen, izuzev par komada uzoraka.

Knjiga ima dva dela i spisak svih važnih biorobota – HIBRIDA sa čipovima, koji su akteri Velike Svetske Prevare. Nova religija u SAD uvedena je veštom transformacijom Katolicizma, preko Protestantizma u SATANIZAM – pagansku religiju, sa ritualima žrtvovanja ljudi.

U ovoj vodećoj svetskoj  državi Homoseksualaca, koja umišlja da osvoji celu Planetu Zemlju, godišnje bez traga nestaje od 500.000 do 800.000 dece. Pitamo se kako je to moguće ? Evo odgovora…

Od doba Ajzenhauera, kada je Buš Stariji postao šef CIA–e, postoji stalni kontakt Vlade SAD sa Drako civilizacijom iz drugog Solarnog sistema, koja ima baze na Mesecu, Marsu i 50tak na teritoriji SAD. Dogovor PARTNERA U POSLU je razmena Svemirske i Vojne tehnologije za   žive  ljude.

Postoje podaci ( Džon Lir ) da SAD, još od 1960 tih godina poseduju progravtacionu tehnologiju i letilice sposobne da za 1 sat, dolete do Meseca, a za par sati do Marsa, što je realizovano 1966 godine.  Mars je inače bio nastanjen mnogo pre naše planete, a na Mesecu se nalaze površinski kopovi rude Ne3, koje nema na Zemlji. Skriveni suvlasnici ovih kopova su  kompanije  iz SAD. Ceo program APOLO je farsa za naivne Sapijense.

U SAD godišnje nestaje 500.000 do 800.000 dece. Prva varijanta je da su da deca uzorci za genetske eksperimente ili HRANA tih GUŠTERA.  Druga varijanta je da su ta deca roblje, koje SAD sa Partnerima odvoze na Mesec ili na Mars, kao radnu snagi. U obe varijante  pravi smisao Novog Svetskog Poredka je – Farma ljudske Stoke – za potrebe Guštera i njihovih Hibrida. Zvuči kao SF, ali šta ako je to istina!

Podrška Svetskih Mas – Medija ogleda se u favorizovanju nasilja, bizarnih tema, seksualnih scena i besmislene muzike. Sa ciljem uništavanja Kulture, Vere i Tradicije – i svih drugih vrednosti naše Civilizacije, koje utiču na HARMONIZOVAN RAD MOZGA ljudske populacije.

U Biotehnološkom pogledu, to se postiže aktivacijom funkcije MULANDARE – čakre u korenu kičme, čija je funkcija održavanje osnovnih bioloških procesa u  telu. Favorizovanjem vizuelno – akustičkih informacija sa bizarnim sadržajima, intezivira se rad ovog bioenergetskog centra i tako SPREČAVA  tok Kosmičke Energije u bioenergetske centre višeg reda.

Na taj način BLOKIRA se funkcija MIŠLJENJA, i veza Čoveka sa VIŠIM KOSMIČKIM REALNOSTIMA. Drugim rečima Čovek se degradira i programira za funkciju Stoke ili Biorobota. Bez analitičkih mogućnosti i ličnog stava u odnosu na pojave i procese u Okruženju.

Kod Zaharije Sitčina u devet knjiga na osnovu Sumerskih glinenih tablica, opisano je (?) kako smo nastali mi ARIJEVCI. Ali nije rečeno da su Anunaki – Bogovi  starog Sumera, ustvari rogati  hibridi Drakona 70%, a što se na Sumerskim bareljefima lepo vidi… Još od Sumera, preko Starog Egipta i Hananca (Hazara), provlači se ta loza Vampira – neprikosnovenih 13 Porodica Hibrida 50%, ili  ILUMINATA vlada Svetskom Scenom sejući ZLO.

To Plemstvo  Plave krvi, pije krv i hormone male dece. Hrane se Adrenalinom Ljudskih Bića. Ljude koriste kao baterije za održavanje Genetskog balansa i telesne temperature. Mi Arijevci poreklom Lirijanci, smo njihova STOKA, sa kojom manipulišu vekovima ( Stjuart Sverdlov ).

Svi ratovi, patnje i stradanja na ovoj Planeti, su deo scenarija za dobijanje Eteričke i Astralne energije , koja je njima potrebna. A to   je Energija  Straha, Bola i Patnje,  pri čemu se izlučuje Adrenalin, koji je njihovo omiljeno piće ili hrana.

1 Maja 1776 godine, Hibrid Adam Vajshaupt, ozvaničio je ILUMINATE kao svetsku elitu, i predložio PROGRAM  PROSVETLJENJA  PLANETE – treba čitati Program Osvajanja Planete,  koji su pripremili Drako Mudraci.  Hibridni HAZARI, koji se sada već potpuno otvoreno razmeću svojim LAŽIMA i spletkarijama svetskih razmera, takođe   su samo ORUĐE u rukama Drako civilizacije. Imaće tu ulogu dok se   ne uspostavi Novi Svetski Robovlasnički Poredak. Tada će biti IZBRISANI kao da nikada nisu ni postojali. A to će se desiti uskoro!

Vrlo brzo, oko 2012 godine, treba da se pojave  ANUNAKI sa svojim putujućom Planetom.  Dolaze da obiđu svoj eksperimentalni poligon – FARMU STOKE Arijevaca, sa nejasnim planovima daljeg dejstva.

Za  to nas priprema i NASA, koja redovno prati kretanje ovog tela i IZVEŠTAVA Svetsku javnost. To se zove psihološka priprema Sapijensa da ne polude, kada na TV ekranima vide rogate GUŠTERE, kako izlaze iz iz svojih letilica kao KVAZI – BOGOVI ove planete.

Međutim, Život je mnogo složeniji nego što to izgleda na prvi pogled. Postoje i druge Humanoidne Civilizcije – na višem stupnju Razvoja  ( Deivid Vilkok ) od Drakona. Ovi GUŠTERI trenutno vode Našu Civilizaciju u Nov Atomski Rat i u Propast ( Džordž Grin ).

Nadamo se da te Humanoidne Civilizcije PRATE  šta se zaista ovde zbiva, i da će se pojaviti u pravom momentu da SPREČE ovu vešto izrežiranu SVETSKU PREVARU, kao što je to nagovestio NAŠ UČITELJ EMANUEL pre 20 vekova u obraćanju Farisejima ( Jovan 32 : 42 – 47 ). ON JE ZNAO ko su Nalogodavci, a ko Izvršioci!

NAPOMENA

Ko ne veruje u ove podatke, i misli da se radi o Naučnoj Fantastici, neka i dalje gleda Sorošovu Televiziju sa favorizovanjem međusobnog pljuvanja lokalnih političara, nasilja, bizarnih tema, seksualnih scena i besmislene muzike, za uspavljivanje, i BRISANJE mentalnih kapaciteta Sapijensa! Izvori navedenih informacija su još uvek RASPOLOŽIVI samo se treba na vreme PROBUDITI i proslušati šta kažu ljudi, čija su imena u zagradama, kao i mnogi drugi koji nisu navedeni!

Udružena misao, vestinet

About LillyT

:))) Rođena između hipi pokreta i panka; odrasla u socijalizmu zastićena od vremena i prostora. Bila i ostala buntovnik i isterivač "djavola" ničim izazvana. Jos se nije umorila od svog životnog puta hodanja po žici, što joj je bilo i ostalo pretežno zanimanje u večnom opiranju pokusajima drustva da je oblikuje

Jedno reagovanje »

  1. Mija Zmija kaže:

    Bravo na briljantnom prikazu stravicne buducnosti.Uopste nesumnjam u navode iz clanka,jer smo svedoci da se upravo to desava sada,i da ce se dogadjati jos stravicniji dogadjaji…Jadni ljudi u kakvoj zabludi zive,a nisu svesni da su maksimalno izmanipulisani.Zato ja imam moju izreku:Ceo svet je laz i prevara….

    Sviđa mi se

  2. запад kaže:

    Autor ovog teksta je ateista i sizofrenicar.

    Sviđa mi se

  3. Anonimus kaže:

    Vama stvarno treba pomoc. Imate par ok stavova ali ostalo, strasno. Da li verujete da je planeta ravna ploca?

    Sviđa mi se

Postavi komentar